Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

PSD-ist, dat afară dintr-o emisiune la Antena 3! VIDEO

in ExtraNews de

Nesimțirea PSD-istă are o limită chiar și la Antena 3. Mai ales atunci când multinaționalele și-au retras reclamele din motive de „curățenie” a postului TV. Codrin Ștefănescu a început să jignească în studio o persoană pentru un defect fizic, este peltic.

Codrin Ștefănescu și deputatul PNL Răzvan Prișcă au avut un schimb de replici în timpul emisiunii ”La ordinea zilei” moderată de Dana Grecu. În urma acestui schimb de replici, Dana Grecu a solicitat să îi fie tăiată lavaliera lui Codrin Ștefănescu, iar în momentul în care i-a solicitat să își ceară scuze acesta a refuzat. Ulterior, jurnalista Antena 3 i-a solicitat liderului PSD să părăsească platoul de televiziune.

Schimbul de replici a fost generat precizările lui Răzvan Prișcă, potrivit căruia ministrul Justiției Florin Iordache a demisionat la solicitarea premierului Sorin Grindeanu, întrucât ”PSD se chinuie să distrugă justiția”, informează dcnews.ro.

In replică Codrin Ștefănescu i-a transmis că ”am senzația că trăim în Românii separate cu ăștia de la PNL” și că ”vorbește ca o râșniță, e setat de la partid. E și peltic, vorbește și non stop”.

Ulterior, Dana Grecu i-a solicitat să îi fie tăiată lavaliera lui Codrin Ștefănescu și să își ceară scuze. La refuzul acestuia moderatorul l-a invitat să părăsească emisiunea.

Potrivit stiripesurse.ro, La finalul emisiunii, Grecu a explicat de ce a luat această decizie.

”O să îl respect în continuare, nu îi iau din merite, e unul dintre cei mai buni militanți ai PSD. Vă spun ce nu am mai spus până acum.

La alegerile prezidențiale, postul m-a trimis la PDL. Ce înjurături și câte scuipături mi-am luat, nu știe nimeni. Atunci, mi-am jurat, ca în această viață, sub ochii mei, nimeni să nu se mai ia de defectele fizice ale cuiva. Când nu o să mai fiu lăsată să fac asta, o să plec.

Dacă președintele României i-ar fi spus lui Prișcă ce i-a spus Codrin Ștefănescu, l-as fi dat afară din emisiune. Chiar dacă aș fi fost dată afară sau dacă aș fi demisionat eu. Îl aștept cu mare drag la emisiune pe Codrin Ștefănescu, dacă o să mai vrea să vină.”, a spus Dana Grecu la finalul emisiunii sale.

Iată și dialogul:

Răzvan Prișcă: Este foarte important în funcție de cine va fi pus ministrul Justiției să vedem ce se va întâmpla în următorii ani și care va fi atitudinea PSD-ului. Daca va fi un om care să ducă mai departe lupta PSD-ului cu justiția nu vom mai avea niciun dubiu. Dar s-ar putea să aducă un tehnocrat, un bun profesionist care să apere independența justișiei de interesele celor din PSD, dar și din ALDE

Codrin Ștefănescu: Am senzația că trăim în Românii separate cu ăștia de la PNL

Răzvan Prișcă: Nu trebuie să fie neapărat tehnocrat (nr. – viitorul ministru al Justiției), poate să fie și din partid, dar important este trecutul său

Codrin Ștefănescu: Nici măcar nu ne pasă dacă PNL este de acord. Să ne lămurim. Nici măcar în cot nu ne doare. Vorbește ca o râșniță (nr – Răzvan Prișcă). E setat de la partid cu cheița. E și peltic, vorbește și non stop

În momentul următor Dana Grecu a intervenit și a solicitat colegilor de la sunet să îi fie tăiată lavaliera lui Codrin Ștefănescu până în momentul în care își va cere scuze.

Codrin Ștefănescu: Nu îmi cer scuze. Când vine un om ca Prișcă și ne înjură pe noi PSD-ul că ne luptăm noi cu justiția

Dana Grecu: Este inadmisibil ce ați făcut. O să rog colegii de la sunet să-i taie lavaliera domnului Codrin Ștefănescu până își cere scuze. Nu ați retras ministrul că a zis Prișcă de la PNL.

Codrin Ștefănescu: Nu l-am retras domane Grecu. În momentul ăsta suntem singurii care ne luptăm cu această hidră și ne tot loviți

Dana Grecu: Cine vă lovește?

Codrin Ștefănescu: Dumneavoastră, acum!

Dana Grecu: Aveți un discurs de Opoziție. Percepția publică este că l-ați sacrificat pe Florin Iordache

Codrin Ștefănescu: Nu ne spuneți că ne-am sacrificat oamenii. Niciodată PSD nu a făcut așa ceva, am spus-o răspicat. Florin Iordache este colegul și prietenul nostru și a avut mare curaj în momentele astea

Dana Grecu: Bine. O să vă rog să vă cerți scuze telespectatorilor care se uită la noi și domnului Prișcă

Codrin Ștefănescu: Nu îmi cer scuze. Domnul Prișcă să își ceară scuze pentru tot electoratul PSD care ne-a votat, pentru aberațiile pe care le spune

Dana Grecu: Eu mă simt jignită

Codrin Ștefănescu: Și eu mă simt jignit de ce a spus domnul Prișcă

Dana Grecu: Dacă vă simțiți jignit ridicați-vă și plecați

Sursa: romani-buni.info

Ultimile din

Mergi la SUS