Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

PROVOCĂRILE PĂRULUI SCURT

in Frumusete de

Este parul scurt o alegere adecvata tuturor fizionomiilor? Daca te intereseaza o astfel de tunsoare, iata ce trebuie sa stii.

In principiu, o tunsoare scurta se potriveste oricarei fizionomii, singura conditie este sa gasesti hairstylistul potrivit, care sa aleaga lungimea sau forma care sa se combine perfect cu celelalte trasaturi ale fetei. Pentru ca atunci cand spunem par scurt, ne referim la numeroase modalitati de a tunde parul.

CHIAR SI PARUL ONDULAT?

Parul ondulat e o provocare pentru oricine, indiferent delungimea acestuia. In cazul acestui tip de par, cea mai scurta lungime recomandata e pusa in dreptul barbiei. O tunsoare scurta intinereste prea mult chipul. Cu toate acestea, exista si exceptii de la regula, de aceea, cel mai bine este sa te lasi pe mana unui specialist priceput.

ALEGE-TI O TUNSOARE CU STIL!

In primul rand, parul scurt nu trebuie privit ca o provocare! Pentru o femeie, purtarea parului scurt e un mod de exprimare, o stare sau poate fi pur si simplu un stil. Parul scurt trebuie armonizat cu fizionomia, caracterul si mai ales cu forma naturala parului, altfel poate fi un esec total. Ca la orice linie de tunsoare, dar mai cu seama cand vorbim despre parul scurt la femei, se aplica regula: monostil sau multistil? Linii fixe sau versatile? Odata obtinut lookul dorit, restul este joaca. Un rol foarte important il au produsele de styling, cu ajutorul carora putem obtine diferite forme si texturi.

MAI MULTA SAU MAI PUTINA INGRIJIRE?

Ai putea crede ca, daca te tunzi scurt. Ai scapat de grija aranjarii lui dimineata. Nu e chiar asa! Daca tunsoarea este foarte scurta, ai dreptate. O scurta privire in oglinda este suficienta pentru a-ti revizui lookul. Daca insa tunsoarea, include si un breton sau are prea mult volum in partea din spate, atunci timpul petrecut in fata oglinzii creste.

CAND IL USUCI

Daca il speli inainte de a merge la culcare, asigura-te ca este uscat in intregime, altfel te vei trezi cu o forma a parului greu de indreptat si, cel mai sigur, va trebui sa il speli din nou. De asemenea, daca vrei sa porti palarii vara sau alte accesorii care sa-l protejeze de soare, trebuie sa stii ca le vei purta toata ziua. Din cauza transpiratiei sau chiar a presiunii palariei, parul isi va pierde volumul si nu va mai arata bine.

TREBUIE TUNS MAI DES

Daca ai parul lung, iti permiti sa amani urmatoarea vizita la salon. In cazul parului scurt, frecventa programaarilor creste odata cu cresterea parului.

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS