Proteste MASIVE pentru susținerea șefei DNA și a procurorului general anuntate in toata tara! „Pana acum am rezistat, acum e timpul sa luptam din nou!”

in Politic de

Oamenii pregătesc, pe rețelele sociale, cel mai mare protest după momentul OUG 13. Ei vor să iasă în stradă pentru Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr.
Dupa 56 de zile in strada, miercuri urmeaza runda doi. Pana acum am rezistat, acum e timpul sa luptam din nou!

Va incurajam sa dati share masiv la event, deoarece s-ar putea sa fie cel mai important protest de la momentul OUG 13!

Ministrul Justitiei va comunica rezultatele evaluarii sale cu privire la activitatea sefei DNA, Codruta Kovesi si a Procurorului General, domnul Augustin Lazar. Daca vor incerca sa forteze demisia acestora, de data asta vom fi mai mult de 600 000 ca sa le fie clar, odata pentru totdeauna, ca statul de drept si respectarea legii nu sunt valori negociabile. Societatea civila nu va tolera niciodata un atac la independenta Justitiei. Nu suntem Rusia si nu vom lasa o mana de hoti sa isi faca de cap cu Romania! Au fost votati sa guverneze, nu sa fure!

Luni, sefa DNA a fost la Ministerul Justiției, chemată la explicații de către ministrul Tudorel Toader. Da, acel ministru care a susținut la Parlamentul European zilele trecute că nu continutul OUG13 a fost motivul pentru care 600 000 de oameni au iesit in strada, ci ora la care a fost dată ordonanta”, se arată în descrierea evenimentului.