Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Proteste în Piața Victoriei în aceste momente. Manifestanții scandează împotriva Guvernului și o susțin pe șefa DNA

in ExtraNews de

Proteste pentru susţinerea DNA şi a statului de drept au loc duminică seara în București și în mai multe orașe din țară.

19:10 Sunt 2.000 de oameni în aceste momente în Piața Victoriei.

Persoanele au adus cruci, pancarte și manechine cu chipul lui Tudorel Toader, îmbrăcate în pușcăriași.

Protestetarii strigă că politicienii vor să fure banii noștri și să trăiască liniștiți.

De asemenea, lui Tudorel Toader i se cere demisia.

Orasele în care sunt anunțate manifestații

Manifestaţii de susţinere a DNA sunt anunţate şi în Alba Iulia (prefectură), Arad (în faţa primăriei), Baia Mare (Piaţa Revoluţiei), Bistriţa (Piaţa Petru Rareş), Brăila (în faţa primăriei), Botoşani (Piaţa Revoluţiei), Braşov (prefectură), Cluj (Monumentul Memorandiştilor), Constanţa (prefectură), Craiova (Piaţa Mihai Viteazu), Focşani (Piaţa Unirii), Galaţi (prefectură), Iaşi (Piaţa Unirii), Piteşti (Piaţa Vasile Milea), Ploieşti, Râmnicu Vâlcea (Scuarul Revoluţiei), Satu Mare (pietonalul Corneliu Coposu), Sibiu (Piaţa Mare), Suceava (Palatul Administrativ), Târgu Jiu (biserica de lângă prefectură), Târgu Mureş (prefectură), Timişoara (Piaţa Operei), Tulcea (Piaţa Civică).

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a anunţat joi seară că declanşează procedura de revocare din funcţie a procurorului şef DNA. Procurorul şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a transmis, vineri, că va urma procedura legală şi se va prezenta, oricând este nevoie, să răspundă, punct cu punct, tuturor afirmaţiilor prezentate de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Proteste și în diaspora

Românii din diaspora anunţă şi ei că se vor solidariza cu cei din ţară, în Dublin, Milano, Viena şi Toronto.

„Da, ştim, DNA-ul este foarte deranjant pentru cei care toacă banii românilor şi vor să trăiască liniştit cu asta. Apropos, în 2016, DNA, doar în dosarele de mare corupţie, a urmărit recuperarea sumei totale de 667 de milioane de euro. Adică bani furaţi de la români de către corupţi. (…) NU RENUNŢĂM, nu acceptăm un abuz făcut de o gaşcă de infractori”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului din Bucureşti, relatează news.ro.

Sursa: News.ro

Proteste în Piața Victoriei în aceste momente. Manifestanții scandează împotriva Guvernului și o susțin pe șefa DNA —> https://goo.gl/NJC58h

Posted by StirileProTV on 25 Februarie 2018Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS