Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

PROGNOZA METEO pentru iarna 2017 – 2018! Când va cădea PRIMA NINSOARE!

in ExtraNews de

PROGNOZA METEO pentru iarna 2017 – 2018. Meteorologii au anunţat ce se va întâmpla cu vremea în ţara noastră, în următoarele luni. Astfel, potrivit specialiştilor, vom avea temperaturi aproape ca vara în luna noiembrie, dar ne aşteapta gerul năprasnic în decembrie şi ianuarie.

Potrivit a1.ro, dispeceratul Energetic National se asteapta ca in aceasta iarna sa se inregistreze consumuri-record de electricitate si gaze naturale.

PROGNOZA METEO SEPTEMBRIE. Temperatura va avea valori mai ridicate decat normal in sud si in vest, adica peste 18 – 19 grade. Va ploua extrem de putin pe Litoral, in Delta Dunarii, slab in sudul si estul tarii. Sunt posibile cantitati mai mari in nordul tarii.

PROGNOZA METEO OCTOMBRIE. In sudul si vestul tarii, va fi mai cald decat ar trebui in aceasta perioada a anului si multe zile senine, cu valori de peste 14 grade. Precipitatiile vor fi normale, intre 20 si 40 l/mp, in sud, dar in execes in nordul tarii.

PROGNOZA METEO NOIEMBRIE. Va fi o vreme cu temperaturi mai mari decat am fost obisnuiti pentru aceasta luna, iar precipitatiile vor fi mai putine in Moldova si in sudul Olteniei. In mod normal, in aceasta luna, temperaturile medii sunt de pana la 5 -8 grade.

PROGNOZA METEO DECEMBRIE. Cu toatea astea, luna decembrie vine cu ger naprasnic, iar dispeceratul Energetic National se asteapta ca aceasta iarna sa fie consumuri-record de electricitate si de gaze naturale, ca anul trecut, cand au fost temperaturi de minus 15-20 de grade, inregistrate pentru o perioada de 7-10 zile.

Sursa: Observator.tv

Ultimile din

Mergi la SUS