Profesor universitar Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu: „Dragnea mi-a fost student, a ramas repetent”

in Diverse de

Profesorul universitar Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu, a declarat, ca printre studentii sai la Politehnica a fost si Liviu Dragnea, care a ramas repetent un an.

Mircea Oprean, profesor la Facultatea de Automobile a Politehnicii din Bucuresti, a precizat ca printre studentii sai s-a aflat si liderul PSD Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

”La noi erau doua directii: asta pe care eram eu, cu transmisii automate, si o alta directie cu service, cu intretinere. El n-a venit pe directia mea, ca era mai greu, dar si asa a ramas repetent”, a spus Oprean.

Pe de alta parte, Oprean a spus ca nu a fost o facultate usoara. ”La Politehnica, cei mai buni sunt Facultatea de Automatica si Calculatoare, pe urma Electronica, iar pe locul trei suntem noi, Facultatea de Automobile. Suntem un vector de imagine pentru Politehnica si avem studenti foarte buni. Cam 20-25% dintre ei sunt exceptionali, mai mare dragul sa lucrezi cu ei”, a declarat Mircea Oprean.

Ginerele lui Nicolae Ceausescu, despre Miron Mitrea: Jos palaria!

O impresie mult mai buna a lasat Miron Mitrea. ”A fost un inginer foarte bun. La mine a luat 8 sau 9, dar este o materie foarte grea (transmisii pentru automobile – n.red.) Jos palaria!”, a spus profesorul.

Si Adriean Videanu a fost studentul Facultatii de Automobile pe care a absolvit-o in 1987, insa la alta sectie decat cea la care preda Oprean.