Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Prinşi la braconat în Deltă şi pe mare!

in ExtraNews de

   Polițiștii au efectuat, de la începutul lunii aprilie, 37 de controale, pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol, în Delta Dunării, pe Marea Neagră și pe raza județelor Tulcea și Constanța. În urma acestora, au fost confiscate 240 kg. de pește, trei ambarcațiuni, un motor de ambarcațiune și 156 de setci, a căror lungime depășeste 5 km, onformează Poliţia Română.

   Polițiștii Serviciului de Poliție Delta Dunării au desfășurat 37 de verificări și controale pe apă și uscat, în Delta Dunării, pe Marea Neagră și pe raza județelor Tulcea și Constanța, fiind efectuată și o percheziție domiciliară. În urma acțiunilor, au fost constatate 12 infracțiuni la Legea privind pescuitul şi acvacultura, pentru comiterea cărora sunt cercetate 11 persoane. Pentru neregulile depistate, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.560 de lei. Au fost confiscate aproape 240 de kilograme de pește, 153 de setci din plasă tip monofilament, a căror lungime atinge 5.110 de metri, 3 setci tip ave din fir textil, de 120 de metri lungime, 8 vintire și 2 taliene.

   Totodată, au fost indisponibilizate trei ambarcațiuni, două confecționate artizanal și o lotcă din fibră de sticlă și un motor de ambarcațiune. Valoarea totală a bunurilor confiscate a fost estimată la 22.600 de lei. (foto: Poliţia Română)

Ultimile din

Mergi la SUS