Prins de doi localnici în timp ce batjocorea o fetiță într-o casă în construcție: „Fata era dezbrăcată. Și-a tras pantalonii și a plecat”

in ExtraNews de

Doi localnici care treceau întâmplător pe lânga o casă în construcție au auzit țipetele disperate ale unei fetițe: „Striga ajutor, ajutor, lasă-mă, te rog!” Au intrat să vadă ce se întâmplă și au văzut cum un bărbat o dezbrăcase complet și se pregătea să o batjocorească.

Scena a avut loc într-un cartier mărginaș din Suceava, scrie presa locală. Doi localnici au salvat în ultimul moment o fată în vârstă de 11 ani, pe care un individ deja o dezbrăcase și se pregătea să o violeze. Agresiunea s-a petrecut în jurul orei 11.30, într-o casă în construcție

Fata în vârstă de 11 ani le-a povestit polițiștilor că mergea până la un magazin din apropiere, iar pe drum a fost acostată de un necunoscut. Potrivit Monitorul de Suceava, acesta a tras-o cu forța în curtea casei în construcție și a băgat-o într-un garaj, unde a dezbrăcat-o și a început să o agreseze.

„Am auzit fetița țipând, m-am urcat pe magazie și am văzut ce se întâmplă…. am țipat la el să o lase în pace, nu a apucat să-i facă nimic…. individul a sărit peste gard și a fugit la izvor, acolo l-a prins poliția”, a povestit unul dintre bărbații care i-au sărit în ajutor fetei.

Atacatorul a tras-o pe fată în curtea casei părăsite, profitând de faptul că la acel moment nu era nimeni pe stradă. Atacatorul avea un cuțit asupra sa.

„Individul doar și-a tras pantalonii și a luat-o la fugă pe direcția spre Mitoc. A lăsat în casa respectivă un rucsac, în care avea un cuțit, haine, dar și un portofel în care era și buletinul lui”, a declarat celălalt bărbat.

Individul a fost găsit la scurt timp de polițiști, reținut și va fi judecat pentru fapta sa.