Primul deces din cauza covid-19 la Parlamentul European

in Extern de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Un angajat al Parlamentului European (PE) în vârstă de aproximativ 40 de ani a murit după ce a contractat coronavirusul, devenind astfel prima persoană ucisă de pandemie în instituţiile europene, relatează AFP.

”Parlamentul European confirmă cu regret un deces” în rândul ”personalului (său) extern”, ”cauzat, potrivit strării actuale a informaţiilor, de coronavirus”, a anunţat o purtătoare de cevânt a instituţiei, contactată de AFP.

Potrivit unei surse parlamentare, este vorba despre un italian care lucra la serviciul informatic.

Mai mulţi membri ai Comisiei Europene (CE), Consiliului European şi PE – care au mii de angajaţi la Bruxelles – au fost contaminaţi cu noul coronavirus, inclusiv negociatorul-şef UE al Brexitului, Michel Barnier, aflat în carantină.

Sursa: News.ro


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...