Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Primele demiteri în criza vaccinurilor. Ministrul sănătății a demis directorii executivi și directorii executivi adjuncți ai direcțiilor de sănătate publică din cinci județe, în care nivelul ratei de vaccinare a fost sub 50%

in ExtraNews/Sanatate de

Miercuri, Ministerul Sănătății, a publicat Raportului privind Programul Național de Vaccinare. Potrivit acestuia, în direcțiile de sănătate publică din județele Caraș Severin, Hunedoara, Ilfov, Neamț și Prahova, rata de vaccinare a avut un nivel sub 50%, acesta fiind extrem de redus față obiectivul pe care și l-au asumat.
Drept urmare, ministrul Sănătății, a propus schimbarea din funcție a directorilor executivi și a directorilor executivi adjuncți ai direcțiilor de sănătate publică din aceste cinci județe.
În cazul celorlalți directori de direcții de sănătate publică din țară, Florian Bodog, a decis transmiterea unui avertisment scris.
Miercuri, ministrul Sănătătii s-a întâlnit cu premierul Mihai Tudose pentru a-i prezenta un raport asupra problemei vaccinării și după această întâlnire a luat măsura primelor demiteri în criza vaccinurilor.

 

Ultimile din

Mergi la SUS