Primele declarații ale Anamariei Prodan, după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe Dan Alexa: “Am simţit că îmi ia faţa Halep”

in Monden de

La câteva momente după meci, în parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan a fi răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie, scrie TV Telekom Sport. Impresara l-a pălmuit pe Dan Alexa, iar cearta ar fi continuat și în vestiare.

Apoi, cei doi au părăsit vestiarul din Giurgiu, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Dan Alexa s-a eschivat când a fost întrebat de jurnaliști despre situație. Antrenorul s-a rezumat să spună: ”Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri. Întrebări despre fotbal aveți?”.

Imediat după incident, Anamaria Prodan a reacționat.

”De ce băgați în seamă tot? Vă rog, lăsați-mă! Am vorbit de niște jucatori. Nu ma interesează ce apare in presa. Eu sunt mai nervoasa și vulcanică 🙂 La ce circ e in presa, iar sunt in prim plan. Sunt obișnuita sa fiu nr 1 in presa și in sport și am simțit ca îmi ia fata Halep. M-am gândit sa scrie presa numai de mine in ziua in care a câștigat ea Wimbledon-ul… glumesc… Am avut o discuție despre 2 transferuri mai nereușite. Atât. Nimic mai mult”, a declarat Anamaria Prodan.

După o discuţie lungă, Dan Alexa, Anamaria Prodan şi tânăra de la care ar fi pornit tot scandalul au părăsit stadionul din Giurgiu. În ultima perioadă, în lumea fotbalului au circulat tot mai multe zvonuri despre apropierea dintre Alexa şi Anamaria Prodan, negate însă de soţia lui Laurenţiu Reghecampf.