Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, e omul SIE, susține Liviu Dragnea, dar nu poate spune de unde are informația

in ExtraNews/Politic de

Liviu Dragnea, prezent marți seara la Antena 3, are suspiciuni că există oameni ai serviciilor în PSD, dar susține în mod categoric că primarul de la Iași, Mihai Chirica este membru al unui serviciu de informații secrete și că nu poate spune de unde are informația.
În ultimele zile în PSD au fost discuții despre remanieri și despre schimbarea premierului și de aceea, la Antena 3, liderul PSD, a fost întrebat care este o posibilă „cauză externă” a disputelor care au avut loc în ultima vreme în PSD.
Liviu Dragnea în răspunsul său a arătat: „să vedem… există printre cauze și aceasta, adică sunt unii membri ai Guvernului în urechea cărora ciripesc niște păsărele trimise de anumite instituții sau nu? Poate să fie o prostie sau poate să fie adevărat. Vom ajunge la această informație cât de curând, pentru că nu e complicat. Poate cred unii că e complicat, dar nu e complicat. O bănuială există.”
Întrebat în legătură cu „bănuiala” cu privire la primarul de la Iași, pe ce își bazează părerea că acesta ar fi omul SIE, Dragnea a răspuns: „Asta, îmi cer scuze, dar nu pot să spun.”
Președintele PSD a spus că într-o vizită la Bacău, a spus o „glumă serioasă” despre faptul că PSD nu are nevoie de acoperiți, deoarece e un partid deschis, care are toate serviciile reprezentate în partid.
Liviu Dragnea a precizat că în ceea ce îl privește pe Chirica, „am spus în glumă, dar a fost o glumă serioasă.”
Liderul PSD a mai spus că are suspiciuni legate și de alți membri ai PSD:”sunt și alții precum Chirica.”

Ultimile din

Mergi la SUS