Prima declaratie a lui Mugurel Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a stins Cornel Gales

in ExtraNews de

Mugurel Sfetcu, unul dintre cei doi fii ai Ilenei Ciuculete, a facut primele declaratii cu privire la moartea lui Cornel Gales. Ileana Ciuculete si Cornel Gales s-au iubit multi ani si au avut o casnicie superba, insa dupa moartea artistei, relatia dintre sotul si fiii sai s-a deteriorat.

Fiul Ilenei Ciuculete, primele declaratii dupa moartea lui Cornel Gales

Mugurel, unul dintre cei doi fii ai Ilenei Ciuculete a primit vestea mortii lui Cornel Gales si a vorbit despre acest eveniment trist. Desi lucrurile nu au fost deloc bune intre cei doi si lupta pentru avere i-a indepartat foarte mult, Mugurel se arata foarte trist de primirea acestei vesti.

„Este un moment trist. Am primit si noi tragica veste si ne pare rau ca s-a intamplat asa ceva. Este un eveniment extrem de trist si nu pot sa spun decat „Condoleante!” familiei si „Dumnezeu sa il odihneasca!”. Mai multe nu vreau sa comentez si nici nu cred ca este momentul. Acum este momentul ca apropiatii lui Cornel, familia si prietenii sa faca tot ceea ce este necesar pentru sufletul lui. E complicat, sunt formalitati si multe altele de facut.

Eu nu am nicio implicare acum in aceasta ecuatie. Se spune ca Bunul Dumnezeu le asaza mereu pe toate in ordine, ca face mereu ceea ce e drept. Dumnezeu sa il odineasca. imi pare rau!”, a declarat Mugurel in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Doina Belu, nasa de cununie a Ilenei Ciuculete si a lui Cornel Gales este cea care a confirmat decesul. ”Erau trei in masina, Cornel era la volan. Nu avea centura, cineva a intrat in ei si el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era in masina, era in stare de soc si abia intelegeam ce spune. Ne-au dat si numar de cadavru, am rugat pe cineva care stie spaniola sa sune acolo. Cadavrul exista, dar nu vor sa ne dea detalii pentru ca nu ii lasa legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu stiu ce sa mai zic… Sper sa nu fie adevarat, dar cred ca este”, a declarat femeia.

Mugurel, unul dintre cei doi fii ai Ilenei Ciuculete a primit vestea morții lui Cornel Galeș și a vorbit despre acest eveniment trist. Deși lucrurile nu au fost deloc bune între cei doi și lupta pentru avere i-a îndepărtat foarte mult, Mugurel se arată foarte trist de primirea acestei vești.

„Este un moment trist. Am primit și noi tragica veste și ne pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Este un eveniment extrem de trist și nu pot să spun decât „Condoleanțe!” familiei si „Dumnezeu să îl odihnească!”. Mai multe nu vreau să comentez și nici nu cred că este momentul. Acum este momentul ca apropiații lui Cornel, familia si prietenii să facă tot ceea ce este necesar pentru sufletul lui. E complicat, sunt formalități și multe altele de făcut. Eu nu am nicio implicare acum în această ecuație. Se spune că Bunul Dumnezeu le așază mereu pe toate în ordine, că face mereu ceea ce e drept. Dumnezeu să îl odinească. îmi pare rău!”, a declarat Mugurel în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.