Prima declarație a Andreei Bălan: „Ceea ce mi s-a intamplat mie”

in Monden de

Clipe grele pentru Andreea Bălan, luni seara, când a făcut stop cardio-respirator, imediat după ce a născut-o pe Clara Maria. Echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România, a făcut minuni și, doar într-un minut, a restabilit-o pe cântăreață. Iar acum Andreea Bălan zâmbește din nou!

Și-a văzut pentru prima data micuța, pe care a strâns-o în brațe cu toată dragostea! Andreea Bălan a publicat prima fotografie cu micuța Clara Maria și a transmis un mesaj extrem de emoționant de pe patul de spital.

Prima declarație
”Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc.
Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate!

Si multumesc din inima doctorilor de la @sanador.romania care mi-au salvat viata!
Ceea ce mi s-a intamplat mie, se intampla 1 la 80 000 de cazuri, se numeste embolie amiotica, iar medicii de aici au fost prompti si imediat au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc”, a fost mesajul Andreei Bălan.

De ce abia miercuri și-a văzut fetița? Problemele de sănătate întâmpinate în timpul operației de cezariană nu au putut să o lase pe Andreea Bălan să-și vadă fetița proaspăt adusă pe lume. Vedeta a fost imediat trimisă la Terapie Intensivă, pentru că situația ei medicală nu era rezolvată atunci.