Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Prezenţa Elenei Udrea îi deranjează pe costaricani: Mai bine o deportăm, avem destui corupţi de-ai noştri

in ExtraNews de

Pană să se clarifice statutul de refugiat politic sau ba al fostei ministre romance Elena Udrea în Costă Rica, prezența acesteia în țara centr-americană începe să îi deranjeze pe unii dintre cititorii siteurilor care au publicat articole despre această.

După ce două site-uri importante din Costă Rica au acordat spațiu controversei privind solicitarea (și acordarea) de stătut de refugiat politic lansată de Elena Udrea, comentariile cititorilor nu au întârziat să apară.

Unii intreabă, ironic, dacă a apărut incă o nevinovată pe firmament, altiisi mai iritați, cer expulzarea doamnei din România, pentru că țara are deja corupții ei, nu mai are nevoie de intăriri. Este cazul cititorului care se semnează „Nolan”, pe site-ul nacion.com, care explică faptul că ar fi mai bine că autoritătile locale să se ocupe de corupții naționali și să îi lase în pace pe cei internaționali.

Site-ul publicației Costă Rica Hoy, crhoy.com, a stârnit, cu articolul său despre Elena Udrea, mai multe reacții din partea cititorilor. Mario Vargas, de exemplu, se intreabă unde altundeva să meargă niște corupți, dacă nu în Costă Rica, despre care s-a răspandit deja vestea că este un paradis al corupților.

Un altul comentează: „Ah, ce gagică! Am dat azil politic unei infractoare corupte”.

Cel care semnează Mauricio Silvă este mai categoric: ”Hai să rezolvăm întîi propria noastră delincventă și apoi să ne ocupăm de cea din exterior. Ce suntem noi, porumbeii păcii? Nu vedeți că președintele nostru ales e cercetat pentru cîteva infracțiuni impreună cu unii din guvern? Repet: întîi ar trebui să-i băgăm pe acești nedoriți după grații și abia apoi să căutăm dovezi în ce-i privește pe cei din afară tării. Salutare”

Pentru Mișael Guzman Alvarado lucrurile stau cam așa: ”De parcă noi nu am avea proprii corupți, ăstia continuă să facă băsica tot mai mare, țara asta se duce de ripă, o să ajungem precum Catalonia, să obținem independența unor provincii că să scăpăm de guvernanții corupți!”

Johana Murillo scrie, la rândul său ”Manuel González și Sobrado (oameni de stat costaricani.) și-au dedicat ultimii 4 ani oferirii de refugiu infractorilor. Localnicii din Costă Rica nu-i doresc. Puterea din Costă Rica este clar coruptă”.

Elena Udrea și Alina Bica, fotografiate bronzate de o turistă la o terasă, în Costa Rica 

Elena Udrea și Alina Bica au fost surprinse la o terasă, în Costa Rica. Fotografiile au fost făcute de o turistă, care le-a postat pe Facebook

Iniţial, în pagina turistei românce au fost postate două imagini cu Elena Udrea. Ulterior, un alt utilizator al reţelei de socializare Facebook a postat imagini cu Udrea şi Bica, în plus faţă de fotografiile iniţiale, tag-uind-o pe turista care a postat imaginile devenite virale. Acesta comentează, de altfel, că imaginile sunt „live, din Jaco, Costa Rica”.

„Nuți, spaima Pleșcoilor, e la fel de blondă, la fel de neburtoasă și foarte departe de brațul prea scurt al legii. Live din Jacó, Costa Rica. Interesează pe cineva? Măcar să redistribuie, până ajunge la altcineva, pe care chiar îl (o) interesează. Mă urmăriți, domnule secretar de stat?”, comentează cel care a postat imaginile.

În comentariile la imaginile devenite virale pe Internet, utilizatorii reţelei de socializare remarcă, la unison, faptul că nu este vizibilă sarcina gemelară despre care a vorbit Elena Udrea într-o intervenţie la Antena3, când anunţa că a plecat în vizită în Costa Rica şi că intenţionează să meargă şi în Grecia, pentru un control al sarcinii, care ar fi de şase luni deja.

Avocatul Alinei Bica a declarat recent la ICCJ că aceasta nu poate fi prezentă la instanţă pentru că are probleme medicale, care nu îi permit să vină în România.

Udrea şi Bica au mai fost fotografiate în timp ce erau la cumpărături la Paris în februarie 2014, imaginile fiind făcute publice în octombrie 2014 de un site care a dispărut imediat după ce fotografiile au fost preluate în presă. De asemenea, erau prezentate documente de cazare a celor două la un hotel din Paris, reaminteşte news.ro.

La mai puţin de trei ore de la postarea imaginilor cu Elena Udrea şi Alina Bica în Costa Rica, Udrea a reacţionat în pagina sa de Facebook.

Iată mesajul postat de aceasta, însoţit chiar de imaginile postate de turista româncă din Costa Rica.

„In lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii pro Sistem au gasit ce sa “share-uiasca”. Poze cu mine si Alina in Costa Rica. Daca stiam ca intereseaza pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar si din cabinetul ginecologului.
Dar, ca sa satisfac placerea unora de a manca rahat si pentru a-i scuti pe romanii cu care ne intalnim pe la pizza sa ne faca poze pe furis, de maine ma ocup sa aveti un raport in imagini al prezentei mele aici”, a scris Elena Udrea în pagina sa.

Ultimile din

Mergi la SUS