Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Președintele Republicii Moldova, în delir. Igor Dodon atacă România

in Extern de

Președintele Republicii Moldova, în delir. Igor Dodon atacă România pentru că nu a lăsat avionul vicepremierului rus Dmitri Rogozin să-i tranziteze spațiul aerian în drum spre Chișinău: „O să vă iasă pe ochi acest show rusofob. Voi credeți că vă faceți mare rating la americani cu blocarea avioanelor? Bucureștiul este un pion al Occidentului împotriva Rusiei și vrea război.”

Președintele Republicii Moldova, în delir. Igor Dodon atacă România pentru că nu a lăsat avionul vicepremierului rus Dmitri Rogozin să-i tranziteze spațiul aerian în drum spre Chișinău: "O să vă iasă pe ochi acest show rusofob. Voi credeți că vă faceți mare rating la americani cu blocarea avioanelor? Bucureștiul este un pion al Occidentului împotriva Rusiei și vrea război."

Posted by aistiri.ro on 29 Iulie 2017

După ce a fost acuzat de Igor Dodon că a orchestrat manifestaţiile de pe Aeroportul Internaţional Chişinău faţă de vizita lui Rogozin în Republica Moldova, deputatul Constantin Codreanu reacţionează dur. Parlamentarul PMP propune ca toţi cei care se laudă că deţin paşapoarte româneşti, în timp ce atacă România şi tot ce este românesc, să fie lipsiţi de cetăţenie.

„Ipocrizia lui Dodon e maximă, ca de obicei. Acesta uită că Partidul Socialiştilor are nu doar membri, ci chiar deputaţi care au cetăţenia română. În decembrie 2014, Dodon declara că respectivii socialişti vor depune cereri de renunţare la cetăţenia română. A minţit. Evident”, a scris Constantin Codreanu pe pagina sa de Facebook.

Deputatul afirmă că va „cere retragerea cetăţeniei române pentru toţi cei care îi ţin isonul lui Dodon”.

„Am început colectarea de dovezi privind acţiunile şi declaraţiile românofobe ale acestora pentru a pregăti un dosar complet pe care să îl prezint Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie”, a menţionat parlamentarul.

Mai mult, în cadrul unei intervenții în direct la Antena 3, Codreanu a declarat că afirmațiile lui Dodon sunt comice, acesta fiind, ca de obicei, rupt de realitate.

„Sărmanul Dodon nu știe că eu, în calitate de cetățean al Republicii Moldova, îmi pot manifesta pașnic protestul față de vizita celui care a luptat împotriva noastră în 1992. Nu e prima dată, însă, când actualul președinte al R. Moldova face declarații ilogice, rupte de realitate și în totală necunoștință de cauză. Dimpotrivă, e un lucru ce îl caracterizează deplin. Așteptăm cu interes următoarea intenție a lui Rogozin de a vizita Republica Moldova. Poziția noastră va fi aceeași”.

Mergi la SUS