Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Premierul României şi întreaga sa delegaţie oficială a călătorit la Munchen la clasa Economic într-o cursă de linie a Tarom

in ExtraNews de

Primul ministru a plecat duminica intr-o vizita oficiala de 2 zile in Germania, unde are intalniri cu autoritatile landului Bavaria si cu reprezentanti ai unor puternice companii germane.

Un reporter al TVR a surprinsi imagini cu premierul in timp ce isi cara bagajul pe culoar, pentru a-si cauta locul de pe bilet. Cand a urcat in avion, Dacian Ciolos a fost invitat de o stewardesa sa ia loc la Business Class, dar acesta a refuzat si a spus ca va sta acolo unde i-a fost alocat loc, relateaza tvr.ro. Intreaga delegatie oficiala a premierului, de 8 persoane, a calatorit cu clasa Economic.

Dupa aterizarea avionului, ceilalti pasageri s-au ridicat, iar una dintre stewardese le-a cerut ca sa se aseze pana cand iese din avion delegatia oficiala. “Asta din cauza noastra”, a spus premierul si si-a cerut scuze, iesind.

Ciolos, intalniri cu presedintele Parlamentului si premierul Landului Bavaria

Premierul Dacian Ciolos va avea luni, in cea de-a doua zi a vizitei sale oficiale la Munchen, intalniri cu Horst Seehofer, premierul Landului Bavaria, cu presedintele Parlamentului local, Barbara Stamm, precum si cu reprezentanti ai Comitetului estic al economiei germane (Ost Ausschuss).

Dupa cum relateaza stirileprotv.ro Luni dimineata premierul are prevazuta, conform programului vizitei, o intrevedere cu presedintele Parlamentului Landului Bavaria, Barbara Stamm, iar in jurul pranzului va participa la un dejun de lucru oferit de Comitetul estic al economiei germane.

Ulterior, seful Guvernului va participa la o masa rotunda pe tema IT&C, dupa care va merge la Cancelaria landului Bavaria pentru intrevederea cu premierul Horst Seehofer.

Potrivit unui comunicat transmis duminica de Guvern, convorbirile cu oficialii bavarezi se vor concentra pe relatiile bilaterale romano-germane, aflate in prezent la un nivel excelent, impulsionate de un dialog politic intens, dar si de o componenta economica substantiala: Germania este primul partener comercial al Romaniei si al treilea investitor strain in Romania.

Premierul Dacian Ciolos va prezenta reprezentantilor mediului de afaceri bavarez oportunitatile pe care le ofera in prezent Romania pentru investitori, mai ales pentru dezvoltarea segmentului de cercetare si dezvoltare (R&D) si va milita pentru extinderea cooperarii economice bilaterale de ansamblu.


Ultimile din

Mergi la SUS