Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Premierul Mihai Tudose șochează în scandalul polițitistului pedofil. „Mie mi se pare și pedeapsa cu moartea puțin pentru cel care…”

in Politic

Premierul Mihai Tudose șochează în scandalul polițitistului pedofil. După demiteri și demisii așteptate, premierul afirmă, într-o emisiune tv, că susține ca pedeapsa cu moartea ar trebui aplicată în unele cazuri.

„Aici sunt eu mai neeuropean. Probabil că o să mă coste. Mie mi se pare și pedeapsa cu moartea puțin pentru cel care nenorocește o viață. Mai grav este și când afli că e recidivist”, declară premierul României, Mihai Tudose.

În ceea ce privește pedeapsa de la 3 la 10 ani prevăzută pentru astfel de fapte în Codul Penal, Tudose a menționat varianta închisorii pe viață, care ar fi și ea una prea ușoară.

„Eu o să fiu mai non-european, dar îmi asum. O să mă coste scump. Eu cred că şi pedeapsa cu moartea e puţin. Pentru cei care nenorocesc un copil, care iau o viaţă. Îi vezi zâmbind. Pentru unii închisoarea pe viaţă e cel mai dulce. Ştiu că o să mă coste mult. Pentru că politica mondială e împotriva injecţiilor letale…. Nu poate să fie om cel care face aşa ceva. Bătrâni ucişi pentru 10 lei, copii abuzaţi în lift. Ce te faci când ţi se întâmplă ţie, în familie? Nu te duci după topor? Hai să fim umani cu cei care sunt oameni. După patru ani o ia de la capăt. Cum Doamne iartă-mă să greşeşti cu aşa ceva?”, a mai declarat premierul explicând că își asumă toate aceste afirmații.

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Ultimile din

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS