Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Premierul Grindeanu a acceptat demisiile înaintate de Carmen Dan și Sevil Shhaideh și a transmis propunerile pentru numirile de interimari la Palatul Cotroceni

in ExtraNews/Politic de

Executivul, într-un comunicat de presă, a anunțat că premierul României a trimis la Palatul Cotroceni propunerile de numire ca interimari a lui Augustin Jianu pentru vicepreședinte și ministru al Dezvoltării Regionale și a premierului Sorin Grindeanu pentru Ministerul de Interne, după ce a acceptat demisiile înaintate de Carmen Dan și Sevil Shhaideh.
Vineri, Sevil Shhaideh, a declarat că numirea lui Victor Ponta în funcția de secretar general al Guvernului, arată „cine este în spatele lui Grindeanu” și că cele două demisii acceptate de premier, arată „complexele sale”. Doamna Sevil Shhaideh susține că Sorin Grindeanu a avut întotdeauna problema că nu a fost primul numit, în iarnă, pentru funcția de premier.
„Mă așteptam ca Sorin Grindeanu să preia interimatul de la Dezvoltare, având așa-zisa sa experiență în administrație. Ca de obicei, cum a făcut în șase luni, premierul fuge de muncă și de răspundere” a mai declarat Sevil Shhaideh postului Antena 3.
Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, a declarat, vineri seara, că „ne confruntăm cu o veritabilă lovitură de stat”. Carmen Dan a făcut referire la refuzul premierului Sorin Grindeanu de a demisiona din funcție.
Despre numirea lui Victor Ponta în funcția de secretar general al Guvernului, fostul ministru al Internelor susține că nu este legală și că „Este clar acum cu mintea cui gândește domnul Grindeanu”.(Foto: Fluierul)

Mergi la SUS