Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Predoiu nu se retrage! Vrea şef la liberali!

in ExtraNews/Politic de

   Cătălin Predoiu a anunţat, pe pagina sa de facebook, că nu se retrage şi că hotărârea lui este să candideze la președinția PNL și să câștige competiția. El a mai cerut celor care îl susţin să ignore intoxicările “prieteneşti”, informează pnl.ro.

   “Mesaj către suporterii şi prietenii mei: ignoraţi, vă rog, intoxicările “prieteneşti”! Cu cât mai mult vorbesc ei mincinos despre presupusa mea retragere din cursă, cu atât mai fermă e hotărârea mea să candidez ca să câştig competiţia!“, a declarat Cătălin Predoiu. Liberalul le-a transmis un mesaj şi “prietenilor” săi, spunându-le să nu îşi mai cheltuie “resursele cu închipuiri şi vise“.

   Reprezentanţi ai filialelor PNL din Transilvania s-au întâlnit vineri la Cluj Napoca cu foşti şi actuali lideri ai formaţiunii liberale, reuniunea încheindu-se “indecis” în privinţa susţinerii candidatului la preşedinţia PNL. Dintre posibilii candidaţii la preşedinţia PNL, va fi decisă în urma congresului care va avea loc în iunie, Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte al partidului şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor a spus că îşi menţine decizia de a candida, în timp ce Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, a amânat până după data de 3 mai luarea unei hotărâri, potrivit surselor citate de agenţiile d epresă.

   Actualul preşedinte interimar al PNL, deputatul Raluca Turcan, nu a anunţat încă nicio decizie cu privire la o posibilă candidatură a sa la preşedinţia PNL, dar nu este exclusă această păosibilitate. În schimb, fostul preşedinte al PNL, senatoarul Alina Gorghiu, a anunţat că nu va candida pentru preşedinţia PNL. (foto: pnl.ro)


Ultimile din

Mergi la SUS