Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Povestea tulburătoare a unui pensionar din București! Se uită după fiecare RATB, sperând să coboare din el soția lui. „O aștept pe baba mea”. Finalul te va UIMI

in Diverse de

O poveste pe cât de emoționantă, pe atât de tulburătoare, a fost relatată de o tânără din București pe nume Mihaela.
Protagonist: un pensionar din Capitală care își aștepta nevasta într-o stație de RATB.
Fiindcă alte cuvinte sunt de prisos, iată povestea:

Azi am pierdut de două ori RATB-ul,dar nu îmi pare rău,am avut ocazia să îi ascult of-ul domnului care tresălta la orice ratb ajungea în stație,analiza cu atenție,pe geam,călătorii să își „găsească baba”,îmi pare rău totuși că nu am avut ocazia să fiu martoră și la momentul când soția dânsului a ajuns,am urcat în al treilea RATB.
L-am întrebat dacă pot posta conversația pe Facebook, a fost de acord „poate e vreun derbedeu care o sa citească și o să fie mai prudent”:
„-Bună ziua,domnișoară!Știți cumva cat e ceasul?
-Bună ziua, 13:30..
-Mulțumesc din suflet,știți.. O astept pe baba mea,a plecat în vizita la sora ei,ea are probleme cu picioarele,a spus asta cu atâta tristețe că am simțit toata durerea lui,ea avea și alte probleme de sănătate..cu inima,na’ suntem bătrâni,le avem pe ale noastre,a pus mâna pe piept parcă era pe punctul să recite imnul național, acum trei luni..un derbedeu d’abia trecut de douăzeci,cu o mașină cumpărată de tac’su,șmecher-cum ziceți voi,mergea pe trotuar,că era aglomerat pe stradă,să mai scape și el de-un semafor,baba mea ieșea din piață și a lovit-o,nenorocitul cu cine i-a dat lui permisul,dacă se întâmpla asta când eram eu tânăr..înfunda pușcăria,dar noi suntem bătrâni,pensia e mică..eu am fost militar,soția mea, învățătoare..cu ce să-l dau în judecată dacă el deja trimisese plicul cu bănuți la poliție?!
Nu ne-a băgat nimeni în seamă,unii chiar ne râdeau in nas și ne spuneau sa scoatem de la el măcar banii de spitalizare,dar spuneți domnișoara,baba mea nu poate să meargă singură, o urc în tramvai și o cobor,îmi fac datoria de bărbat,moș care îmbătrânește lângă ea,statul pe care l-am servit cu mândrie când își face datoria…?” sursa: Unica.ro


Ultimile din

Mergi la SUS