Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Povestea femeii care munceşte 11 ore pe zi, şase zile pe săptămâna, deşi a împlinit 101 ani. Impresionanta lecţie de viaţă oferită de această bătrânică

in ExtraNews de

Felimina Rotundo este o batranica de 101 din Bufallo, SUA, care continua sa munceasca sase zile pe saptamana la curatatoria de haine pe care o detine. Acesta petrece 11 ore pe zi la serviciu. Femeie a devenit un fel de celebritate locala dupa ce mai multe televiziuni din America i-au facut publica povestea.

„Cred că este prea devreme să ieşi la pensie la 65 de ani. Dacă m-aş fi pensionat la 65 de ani, ce aş fi făcut până acum? O luam razna. Muncesc pentru că îmi place să fiu în preajma oamenilor”, a declarat femeia. Felimina e convinsa ca secretul longevitatii sale sta tocmai in faptul ca are mereu ceva de facut. Ea crede ca multi oameni ies la pensie mult prea devreme si isi irosesc apoi timpul, fara nicio ocupatie.

Întrebată care ar fi vârsta potrivită pentru a ieşi la pensie, bătrâna a precizat că 75 de ani, dar şi atunci numai dacă intervine vreo problemă de sănătate. Femeia încă munceşte la curăţătoria de haine din Buffalo, devenind un fel de mascotă a locului. Aceasta inceput sa munceascade la varsta de 15 ani, iar curatatoria este o afacere de familie pe care a deschis-o alaturi de sotul sau in anul 1946. Felimina si-a sarbatorit implinirea celor 101 alaturi de familie si prieteni, la plaja.

Ultimile din

Mergi la SUS