Povestea de succes a româncei Andrea Abeli! Cum s-a îmbogățit din Instagram în mai puțin de un an! Secretul cu care a cucerit rețelele de socializare

in Diverse de

Frumoasa Andrea Abeli este un model de suces, care astăzi are 34 de ani. Aceasta a ajuns celebră pe Instagram, unde a reușit să adune peste 1,8 milioane de următori în mai puțin de un an. Deși a absolvit dreptul, ea a ales să facă performanță în social media, unde și-a clădit o carieră demnă de invidiat. Secretul ei a fost că a descoperit mult mai bine decât alții cum să folosească o platformă de acest tip.

Andrea a fost o studentă conştiincioasă şi s-a dedicat în totalitate studiului pe parcursul facultăţii. A obţinut diploma de licenţă la Facultatea de Drept, dar apoi a ales să profeseze în alt domeniu, cel al on-line-ului, mai exact web design, fotografie şi ulterior marketing în cadrul platformelor sociale. Astfel a ajuns să colaboreze cu alte modele pe care le-a ajutat să-şi spreascaă notorietatea şi să-şi îmbunătăţească imaginea pe reţelele de socializare.

Ea şi-a dat seama foarte repede că sunt multe femei care încearcă să se afirme în lumea modeling-ului, pentru ca mai târziu să-şi poată asigura o sursă constantă de venit din imagine. Doar că majoritatea nu ştiau cum să înceapă.

Când şi-a dat seama de potenţialul colosal pe care îl are acest domeniu al imaginii din zona on-line, a ales să devină chiar ea model, mai ales că în trecut participase la multe proiecte de acest tip. Astfel a învăţat să-şi creeze o imagine proprie, care să-I aducă sume consistente.

În scurt timp această a ajuns să fie sponsorizată de brand-uri cunoscute care îşi doreau expunere prin intermediul canalelor ei. Ea a ajutat şi alte modele să-şi sporească imaginea în on-line şi a rămas bună prietenă cu ele, mai ales că toate au reuşit să ajungă unde şi-au propus.

În prezent sunt peste 2 miliarde de utilizatori Facebook şi peste 1 miliard de utilizatori Instagram. Andrea este astăzi un adevărat antreprenor al online-ului, care ştie foarte bine cum să monetizeze acetivităţile pe platformele sociale