Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Poliţistul Marian Godină răspunde dur la criticile aduse de cârcotaşul Mihai Găinuşă pe tema incidentului de la Bucureşti

in ExtraNews de

Polițistul Marian Godină îi răspunde lui Mihai Găinușă după ce acesta l-a atacat pe pe tema incidentului din București, când o femeie a fost luată la secție pentru că a refuzat să se legitimeze în fața polițiștilor după ce a fost repinsă că trecea pe roșu.

Marian Godină îl critică pe Mihai Găinușă și îi spune că dacă ar fi fost coleg cu Șerban Huidu nu și-ar fi dat cu părerea pe o temă rutieră. „Dragă Mihai, o să încep cu asta: dacă aş fi fost în locul tău şi l-aş fi avut coleg pe Şerban Huidu atâția ani, din decență şi din bun simț, nu mi-aş fi mai dat cu părerea în veci pe o temă rutieră. Ştii tu…p-acolo…pe la Timişul de Jos. Unde era justițiarul din tine atunci, să explice cum stă treaba cu legea? Eu am fost chiar acolo, am văzut cu ochii mei cadavrele întinse pe asfalt şi eu l-am dus pe colegul tău la spital pentru a i se lua sânge pentru stabilirea alcoolemiei. L-am dus cu maşina de poliție pe omul care cu ceva timp înainte de accidentul acela, rămăsese fără permis pentru că făcuse o depăşire cam în aceeaşi zonă. Nu mai înceta apoi cu denigrările la adresa colegului meu care îi reținuse permisul şi chiar promitea prin emisiuni un premiu pentru cel care îl va filma pe acel coleg luând şpagă. Apoi…karma! Ce bine era dacă ar fi fost un coleg iarăşi acolo care să îl oprească înainte de a comite acel accident!

În plus, găinuşă dragă, în meseria noastră, a polițiştilor, când cineva scoate la tine vreun cuțit sau vreo bâtă, e realitate, nu e doar o farsă ca atunci când te-a speriat Zmărăndescu că te bagă în portbagaj şi îți cereai iertare ca un copil mic gata să plângă.

Eu am ajuns acasă de câteva ori cu uniforma ruptă pentru că m-am mai luat cu câte unul la trântă, tu văd că te iei la trântă online. Mai trist pentru tine este că după o întreagă carieră în televiziune, ai ajuns să te iei la trântă cu mine, un agent de circulație cu trei trese pe un umăr căruia îi îngheață izmenele iarna în intersecție. Aşa jos ai ajuns? Eşti în pană de idei? Criză de imagine? Cum era aia? Aaa…parcă aşa: ruşinicăăă!”, spune Godină. Sursa: realitatea.net

Ultimile din

Mergi la SUS