Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Poliția la poarta Regelui Mihai! Principele Nicolae a fost alungat

in Extern de

Scandal uriaș în Casa Regală a României, în condițiile în care Regele Mihai este grav bolnav.

Familia Regală îl acuză pe fostul principe Nicolae că a încercat să intre cu forța în casa din Versoix, Elveția și că a agresat mai multe persoane. Familia Regală a depus plângere penală contra lui Nicolae.

“Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I este autorizat să transmită următorul comunicat: În seara de marți, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a făcut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui, la reședința din Elveția. Dl Medforth-Mills a forțat ușa casei, implicând în incident șase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestății Sale. Dl Medforth-Mills a agresat fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale. În final, el a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă.

Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri. La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria. De asemenea, infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală și că vor lua în discuție la instituția lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege. Incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul ÎPS Mitropolitului Iosif. Casa Majestății Sale a înaintat o plângere la poliția elvețiană”, se arată în comunicat.

Sursa: huff.ro

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS