Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Plănuiești o nouă vacanță? Nu uita de geantă

in Diverse de

Cu începerea sezonului estival, fiecare dintre noi începe să-și plănuiească următoarea vacanță, fie de durată mai lungă, fie vacanțe mai scurte, de genul city-break. Ținuta și accesoriile sunt importante pentru femei atunci când merg în vacanță, deoarece, acestea ar trebui să fie cât mai funcționale, dar în același timp să fie stilate. O poșetă de umăr poate îndeplini cu ușurință ambele condiții, fiind practică, dar care poate fi integrată în mai multe tipuri de ținute cu bun gust. Oriunde plănuiești să mergi în vacanță, fie în țară, fie în străinătate, o poșetă de umăr este un accesoriu util. 

4 motive pentru care să alegi o poșetă de umăr pentru următoarea ta vacanță

  1. Îți oferă o libertate de mișcare

Poșeta pe umăr îți oferă libertate de mișcare pentru că mâinile sunt libere pentru a face cumpărături sau pentru a face poze din moment ce geanta este agățată de umăr. De asemenea, nu presupune multe mișcări cu ea, spre deosebire de un ghiozdan, pe care trebuie să-l dai jos de pe umeri de fiecare dată când folosești un mijloc de transport sau intri într-un loc mai aglomerat.

      2. Este mai sigură

Din cauză că o poșetă de umăr este mai aproape de tine, ea este mai sigură. O poți ține mai aproape de corpul tău în locurile aglomerate și poți să adaugi lucruri în ea cu o ușurință mai mare, astfel scad șansele ca un străin să aibă acces la ea. O astfel de geantă ar fi mai sigură decât un rucsac din care cineva îți poate lua din lucruri fără să simți. De asemenea o geantă de mână poate fi mai ușor trasă din mână într-un moment de neatenție. 

      3. Se potrivește mai multor ținute

O poșetă de umăr poate fi purtată atât la o ținută casual, cât și la o ținută mai elegantă. Astfel se poate potrivi și la o ținută de zi la plimbare, dar și seara la un restaurant. Poți alege din gama de poșete de umăr pentru femei de la Barneystore.ro, dacă dorești o poșetă din culori moderne, sau poți opta pentru o poșetă simplă, pe care să o accesorizezi tu cu o broșă sau o eșarfă, în concordanță cu ținuta ta. 

      4. Poate fi de diferite mărimi

În funcție de necesitățile tale, această poșetă poate fi de mărimi diferite astfel încât să poți avea la îndemână lucrurile esențiale. În mod evident, nu va fi la fel de încăpătoare precum o geantă shopper, dar suficient pentru portofel, ochelari, chei și alte lucruri. Poți alege o poșetă de urmăr care să aibă mai multe compartimente astfel ar încăpea mai multe lucruri. 

În concluzie, o poșetă de umăr îmbină eleganța și stilul cu funcționalitatea. Îți oferă libertatea de a te mișca astfel încât să te bucuri de vacanță și nici nu vei simți o greutate în purtare ei fiindcă este de dimensiuni mai reduse decât alte genți. În același timp vei avea siguranța că lucrurile importante pentru tine sunt alături. Acest tip de geantă are o anumită eleganță, de aceea se potrivește la mai multe stiluri de îmbrăcăminte, fiind potrivită atât într-un cadru mai lejer, cât și într-un cadru mai formal, astfel că nu îți vei face griji că poșeta nu este potrivită pentru eveniment.  

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS