Plaja din România cu munte și apă, la fel ca în Grecia! Un loc minunat de care nu ai știut până acum. Românii dau locațiile exotice pentru această comoară din țara noastră:

in Diverse de

Plaja sălbatică din România care concurează cu cele mai frumoase locuri exotice din lume poate fi numită simplu: Raiul pe Pământ. E știut că, dacă mergi prin țara noastră, peisajul se schimbă la fiecare 90 de kilometri, dar de oaze în mijlocul munților nu s-a auzit.

Plaja sălbatică din România care concurează cu cele mai frumoase locuri exotice din lume

Loc de vis în care îți poți ține capul în mâini, în mijlocul naturii, pentru a-ți simți bătăile inimii. Pe scurt, Șuncuiuș, Bihor. În locul de poveste se află o plajă, săpată în inima munților, care pare departe de România. Fără aglomerație, fără haos, muzică, doar sunetul frunzelor și al crengilor care se bat între ele. Primul contact cu insula din munți poate fi descris astfel: plajă sălbatică, din inima Apusenilor, cu nisip fin, șezlonguri ca la mare, însă într-o culoare pământie, pentru a se asorta cu ce este în jur, alături de care stau câteva umbrele.

Plaja sălbatică din România care concurează cu cele mai frumoase locuri exotice din lume. Pozele sunt reale


Conform calatorinbascheti.ro, ”mina” din Apuseni este proiectul medicului stomatolog Sebi Lascu, care din iubire pentru natură, libertate și liniște, a adus marea la munte și a reușit să contopească două lumi total diferite. Medicul și-a deschis o pensiune tradițională cu ajutorul fondurilor europene și a decis să se folosească de minunile naturii. Acum, râul Criș îi trece prin curte, iar stâncile îi sunt gard de protecție.

Raiul pe Pământ e în Șuncuiuș, Bihor
Cu automobilul de ajunge așa: București- Alba – Iulia – Turda – Huedin, Negreni – Șuncuiuș. Localizat, din aproape în aproape, locul magic rupt de lume este la 544 km de București, la 230 km de Timișoara și la 103 kilometri de Cluj. De asemenea, despre drum – subiect sensibil- trebuie să se știe că accesibilitatea este la cote înalte. De altfel, drumul cu mașina te va trece printr-un traseu superb presărat cu cele mai spectaculoase peșteri din România: Izbândiș, Batanului, Vântului și Moanei.