Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Petiție inițiată pentru protejarea călătorilor, după crima de la metrou! Peste 11.600 de persoane au semnat petiția adresată Primăriei Capitalei și companiei Metrorex

in ExtraNews

Peste 11.600 de persoane au semnat o petiție adresată Primăriei Capitalei și companiei Metrorex, pentru luarea de măsuri care să prevină cazuri de suicid sau accidente la metrou, după ce o tânără a fost ucisă marți.

„În urma nenumăratelor cazuri de suicid/accidente din stațiile de metrou ale Capitalei și cazului de omor din stația Dristor, dorim scuturi anti-suicid/accidente la metrou și camere de supraveghere performante montate în toate stațiile. Dacă nu este posibil din cauze financiare să fie montate scuturile, atunci montarea unor senzori în dreptul stațiilor pentru a opri curentul și metroul în tunel, când detectează mișcare pe peron, în direcția zonei de rulare a trenului. Sunt ca niște vitrine transparente, lungi cât ține peronul, cu uși care se deschid doar când trenul este în stație. Acestea opresc persoanele să ajungă pe zona de rulare a metroului, împiedicând tentativele de suicid/omoruri sau accidente. Dorim montarea mai multor camere de supraveghere performante, cu rezoluție mare, pentru identificarea cât mai ușoară a persoanelor periculoase care atentează la bunurile și viața călătorilor”, se precizează în textul petiției.

Aceasta a fost semnată de 11.600 de persoane.

Marți seara, o tânără a murit după ce o femeie a împins-o pe șine, fiind ulterior călcată de tren. Aceeași femeie atacat o altă tânără, cu mai multe ore înainte, însă aceasta a reușit să scape.

Atacatoarea a fost prinsă și reținută pentru 30 de zile, pentru omor și tentativă de omor.

Sursa: stirileprotv.ro

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS