PERICOLUL despre care nu vorbește nimeni! Am pierdut TOTUL în 45 de minute pe FACEBOOK”, o FAMILIE e DISTRUSĂ după ce au făcut o GREȘEALĂ URIAȘĂ.

in Educational de

Mark și Becky formează un cuplu și au făcut o greșeală uriașă în urmă cu câteva luni. Ei au decis să se mute mai aproape de locul de muncă al lui Mark, așa că, după ce au căutat timp de mai multe luni, au găsit locația perfectă pentru tânăra lor familie.

După ce totul fusese pregătit pentru mutare aveau nevoie de ajutor cu transportul tuturor lucrurilor lor, așa că au găsit pe Facebook o firmă care părea foarte profesionistă. Au făcut o programare și în ziua cu pricina au venit doi bărbați și au curățat apartamentul în 45 de minute.

La început cei doi au fost încântați de rapiditatea cu care lucrau oamenii acestei firme, dar când au ajuns și ei la noul apartament au fost șocați să vadă că cei care trebuiau să le aducă lucrurile la noua casă erau de negăsit. Becky a rezumat totul foarte bine: ,,Munca noastră de o viață a dispărut în doar 45 de minute”. În mod ironic, singurul obiect care le-a mai rămas a fost televizorul, pe care ei au vrut să îl transporte cu mașina personală pentru a fi siguri că nu pățește nimic.

Așa că toate bunurile lor lumești au dispărut, chiar și jucăriile copilului și hainele acestuia, dar ceea ce îi doare cel mai mult e că hoții au luat și inelele lor de logodnă care erau pe undeva prin pachetele transportate!

Din păcate se pare că Facebook este din ce în ce mai des folosit de către cei care vor să înșele oameni de bună-credință. Acești doi oameni au decis să își împărtășească povestea cu întreaga lume pentru a se asigura că așa ceva nu se va mai întâmpla și altcuiva.

Distribuie și tu povestea lor, haideți să facem din Facebook un loc cât mai sigur și curat!

Iată un material video despre povestea lor. Sursa: Rol.ro

https://www.youtube.com/watch?v=aWMD9IJe974