Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Pavel Bartos: „Principala mea calitate e sotia mea”. Este căsătorit cu Anca și au împreună trei fetițe superbe.

in Monden de

Pavel Bartos este casatorit cu Anca, impreuna cu care are trei fete: Sofia, Rita si Eva. Actorul si prezentatorul de televiziune a facut declaratii despre familia sa intr-un interviu pentru publicatia Formula As.

„Mai, e greu sa fii tata. Punct. Dar, in orice situatie, conditia principala e sa-ti iubesti copilul. Si, iarasi, foarte important este sa ai grija sa-ti educi copilul, in spiritul celor sapte ani de acasa, sa-i inoculezi bunul simt, respectul, cinstea…

In ceea ce priveste faptul ca sunt tata de fete… Cred ca sunt un alintat al sortii. Cu atat mai mult cu cat e clar ca uneori lucrurile ajung sa ma depaseasca si salvarea imi vine de la sotia mea, care intotdeauna gaseste rezolvarea pentru orice problema.

Cred ca relatia dintre sot si sotie e cruciala intr-o familie: daca relatia dintre soti e buna, e solida, daca exista iubire, intelegere, comunicare si sustinere intre ei, atunci si masinaria familiei merge ca unsa. De-asta si zic: principala mea calitate e sotia mea!”, a marturisit Pavel Bartos.

„Cel mai important e ca toate sunt sanatoase, inclusiv pisica si catelusa. Sotia mea ne-a imunizat la timp. In rest, mergem inainte: acum suntem la liceu, la scoala si la gradinita, deci e de treaba”, a mai spus el.

Ultimile din

Mergi la SUS