Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Patru nume care ar putea ocupa functia de premier. Firea se afla printre acestea

in Politic de

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Traian Basescu, nu crede ca Florin Georgescu va fi premier, dar accepta posibilitatea ca Partidul Social Democrat (PSD) sa propuna o femeie pentru functia de prim-ministru, posibil unul dintre cele patru nume vehiculate, si anume, Carmen Dan, Lia Olguta Vasilescu, Sevil Shhaideh si Gabriela Firea.

„Nu cred in varianta Florin Georgescu. Nu cred ca Florin Georgescu se mai leaga la cap cu o guvernare. Iar in ceea ce priveste cele patru doamne, este posibil ca Dragnea sa faca o astfel propunere, nu o exclud”, a declarat Traian Basescu, miercuri, la B1.

Basescu apreciaza ca nu e pregatita sa fie premier niciuna dintre cele patru — Carmen Dan, Lia Olguta Vasilescu, Sevil Shhaideh sau Gabriela Firea.

Intrebat care dintre ele este mai pregatita pentru functia de premier, liderul PMP a spus: „Niciuna nu e pregatita, nici macar pentru functia de primar. Toate patru sunt pe ideea de imagine, dar nu de facut”.

Liderul PMP considera ca putine partide din Romania au un candidat foarte bine pregatit pentru ceea ce presupune un premier bun.

„Functia de prim-ministru este o functie gigantica (…), e o functie mult mai complicata decat cea de presedinte al Romaniei. Eu cred ca putine partide au un astfel de om”, a mai spus Traian Basescu.

Sursa: Aktual24.ro

Ultimile din

Mergi la SUS