Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Patriarhul Daniel: În general, alimentele la noi aparute sunt de două feluri: bio și adio…viață!

in ExtraNews de

Preafericitul Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a făcut o referire la alimentele pe care le consumăm:

„(…) și oul roșu, din gospodăria Mănăstirii Cernica. Se vede că sunt alimente bio, pentru că în general alimentele la sunt de două feluri: bio și adio…viață“, a spus Patriarhul României.

Precizarea PF Daniel vine într-un moment în care piața alimentară românească este infestată cu produse importate, majoritatea dintre acestea mult mai slab calitative decât cele produse în țară.

Numeroși oameni au căutat în ultimii ani să ducă o viață cât mai retrasă și să-și cultive singuri alimentele necesare traiului de zi cu zi. Un exemplu în acest sens este Dana Nălbaru, care împreună cu Dragoș Bucur, soțul său, a decis în urmă cu mai mulți ani să se mute la țară, la marginea pădurii. Deși mișcarea celor doi a fost privită cu scepticism, cântăreața spune că nu a fost niciodată atât de fericită.

De asemenea, de curând, o clientă a unui magazin Mega Image a acuzat că a găsit carne din plastic într-un supermarket, deși produsul era etichetat cu „Gusturi Românești”.

În plan regional, comercianții polonezi s-au revoltat asupra unui nou lanț german de supermarketuri care urmează să se deschidă în țara lor.

Sursa: R3media.ro

Ultimile din

Mergi la SUS