Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Părinții Alexandrei Măceșanu, CHEMAȚI DE URGENȚĂ LA DIICOT. Răsturnare de situație în cazul fetei lor dispărute.

in ExtraNews de

Părinţii Alexandrei Măceşanu au refuzat să predea cartea de identitate a acesteia, solicitând să consulte conţinutul concluziilor raportului de expertiză genetică – potrivit căruia, cu o probabilitate de 99,93%, dinţii găsiţi în butoiul din curtea casei supectului Gheorghe Dincă, din Caracal, aparţin fetei – anunţă DIICOT, precizând că familia tinerei a fost citată la sediul central al instituţiei pentru a i se prezenta documentul. Precizările DIICOT vin în urma acuzaţiilor unchiului adolescentei, Alexandru Cumpănaşu.

”La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală au dispus, prin ordonanţă, predarea de către familia victimei M.A.M. a cărţii de identitate aparţinând minorei, în acest sens fiind delegaţi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova”, precizează DIICOT.

Ofiţerii, împreună cu un reprezentant al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Zonal Craiova – s-au deplasat la domiciliul părinţilor victimei minore, au adus la cunoştinţă acestora ordonanţa dispusă în cauză, precum şi concluziile raportului de expertiză genetică.

”Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparţinând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conţinutul concluziilor respectivului raport. În acest sens s-a încheiat un proces verbal in care a fost consemnată poziţia părinţilor, iar în urma consultării ofiţerilor de poliţie judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinţilor victimei minore la sediul DIICOT – Structura centrală pentru a li se pune la dispoziţie concluziile documentului”, menţionează instituţia.

Citaţia a fost emisă, părinţii adolescentei luând la cunoştinţă şi semnând în nume personal.
Unchiul fetei, Alexandru Cumpănaşu, a scris marţi seară pe Facebook că DIICOT îi ameninţă familia, părinţii adolescentei fiind citaţi la DIICOT pentru că au refuzat să predea cartea de identitate a acesteia.


Ultimile din

Mergi la SUS