Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

PANICĂ LA NEW YORK. O turistă musulmană a fost incendiată în timpul comemorării atentatelor de la 11 septembrie

in ExtraNews de

Politia din New York cauta un barbat suspectat ca i-a dat foc unei femei care purta imbracaminte traditionala musulmana, informeaza Reuters.

Politia a precizat ca incidentul a avut loc in ajunul comemorarii a 15 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001. Victima, in varsta de 35 de ani, se afla in fata unui butic cu imbracaminte de lux de pe Park Avenue, sambata seara, cand a simtit brusc caldura pe bratul stang si a observat ca ii arde bluza. Ea a lovit flacarile pentru a le inabusi si a observat in apropiere un barbat cu o bricheta in mana.

Femeia, o turista din Scotia, nu a suferit arsuri si a refuzat sa primeasca ingrijiri medicale, a precizat politia. Identitatea ei nu a fost dezvaluita.

Suspectul a fugit inainte de sosirea politiei. Marti, anchetatorii au dat publicitatii imagini cu suspectul, inregistrate de o camera de supraveghere. Nu s-a efectuat nicio arestare in acest caz, relateaza stirileprotv.ro.

61833344

Consiliul pentru relatii Americano-Islamice a condamnat incidentul, despre care afirma ca se inscrie intr-o serie crescatoare de atacuri la adresa musulmanilor din SUA. Grupul de promovare a intereselor musulmanilor a facut apel la primarul si politia din New York sa aloce resursele necesare pentru prevenirea si anchetarea acestor atacuri.

Ultimile din

Mergi la SUS