Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Până pe 18 Iunie poţi să mergi cu bani puţini la mare. Prin „Litoralul pentru Toţi”

in Diverse/ExtraNews de

   Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc – FPTR a anunţat că, în perioada 15 mai – 18 iunie 2017se derulează programul „Litoralul pentru Toţi”, ediţia de primăvară 2017. Programul constă în sejururi în extrasezonul estival pe litoralul românesc, la preţuri mai mici decât în sezon.

   APTR spune că lansarea ediţiei 2017 a Litoralului pentru Toţi beneficiază de aceleaşi tarife maximale din ediţia din toamna anului 2016, „ceea ce înseamnă că aceste pachete pot avea şi preţuri inferioare acestor plafoane tarifare„.

   Astfel, pentru zona de nord a litoralului Mării Negre, respectiv Mamaia Constanţa Eforie, tarifele maximale pentru perioada aceasta, la un sejur de 6 nopţi/persoana) ajung, în cazul cazării fără mnic dejun, până la 205 lei pentru hotelurile de o stea, respectiv 235 lei pentru hotelurile de 2 stele şi 265 lei pentru cele de trei stele. În cazul pachetului cu mic dejun inclus, tarifele sunt de până la 315 lei pantru hotelurile de două stele, 425 lei pentru hotelurile de trei stele, 485 lei la hotel de patru stele şi 605 lei la cele de cinci stele.

   Pentru zona de sud a litoralului, respectiv staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche, tarifele maximale pentru perioada 15 mai – 18iunie, pentru un sejur de şase nopti/persoana) ajung până la 159 lei la hotelurile de o stea, 179 lei la hotelurile de două stele şi 199 lei la cele de trei stele, în varianta de cazare foro mic dejun. Dacă se alege varianta cu mic dejun inclus, cazarea costă 269 lei la hotel de două stele, 329 lei la hotel de trei stele, 379 lei la Hotel de patru stele şi 469 lei la hotelurile de cinci stele.

   Hotelurile incluse în programul „Litoralul pentru Toţi”, precum şi tarifele exacte de cazare, pot fi consultate în ofertele de anul acesta ale agenţiilor de turism. (foto: C. Dumitru)

Ultimile din

Mergi la SUS