Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

PALATUL LUI NICOLAE GUȚĂ DIN PETROȘANI ÎN CARE A INVESTIT DOUĂ MILIOANE DE EURO. „Fiscul m-a pus pe butuci. Trebuia să fac ca şmecherii şi să duc banii în străinătate”

in Monden de

Nicolae Guță este unul dintre cei mai apreciați și solicitați cântăreți de manele din România. De-a lungul carierei a strâns foarte mulți bani pe care i-a investit cu cap. Spre exemplu, numai în palatul pe care l-a ridicat la Petroșani, și în care locuiește în prezent, a investit în jur de două milioane de euro.

Artistul are, clar, noroc la bani. În urmă cu mai mult timp a intrat în posesia unei hale industriale pe care, ulterior, a vândut-o cu 85.000 de euro. A mai avut și un teren pe care l-a cedat pentru 70.000 de euro. Chiar și în aceste condiții, Nicolae Guță a avut probleme mari cu Fiscul, iar când a fost somat să plătească 5 miliarde de lei vechi s-a plâns că nu are respecitivii bani.

„Fiscul m-a pus pe butuci. Am fost de bună-credinţă, am plătit impresar, contabil, dar m-au păcălit. Trebuia să fac ca şmecherii şi să duc banii în străinătate, dar i-am lăsat în ţară, am investit într-o zonă defavorizată. De zece ani, mă chinui să termin o pensiune cu 28 de camere în Petroşani. Şi nici Cristinei nu am de unde să-i cumpăr maşină scumpă”, spunea atunci Nicolae Guță.

Nicolae Guță are 12 copii

Altfel, la 51 de ani, Nicolae Guță are 12 copii și se pregătește să devină din nou ginere. El și mama celui mai mic moștenitor, Cristina, vor să facă nunta în ziua în care îl vor boteza pe Edan. Devenit un familist convins în ultimii ani, controversatul manelist a ales să nu investească bani în mașina pe care o conduce, astfel că… de multă vreme, el conduce un autoturism fabricat în România și pe care o preferă mulți dintre români.

În timpul unor declarații mai vechi, fosta lui soție, Narcisa, a vorbit despre mașina lui personală. “Dacie – pentru ca e un om modest, merge cu ce se simte bine. A zis ca nu vrea sa investeasca mult intr-o tabla pentru ca aia se indoaie, se sparge, a zis ca mai bine investeste in proprietati. Dar are multe case. Mai mult de 9 are. Eu am o masina mai scumpa decat a lui”, a declarat Narcisa Guță, fosta soție a manelistului, într-un interviu oferit la Antena 1.

Ultimile din

Mergi la SUS