Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Obraznicie marca PSD! Deputatul „mitraliera” Catalin Radulescu: „Ce ati vrea sa faca cineva din Romania cand vine Timmermans? Sa stea in genunchi ca vine Timmermans sau Parlamentul Romaniei a ajuns sa fie anexa vreunui stat?”

in Politic de

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat ca vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans ar trebui sa asculte de Parlamentul Romaniei, in legatura cu legile Justitiei, intrucat este un partener, si ca parlamentul Romaniei nu este „anexa vreunui stat”.

De asemenea, Radulescu a afirmat si ca in Franta sau Germania, coruptia este mult mai mare.

„Ce ati vrea sa faca cineva din Romania cand vine Timmermans? Sa stea in genunchi ca vine Timmermans sau Parlamentul Romaniei a ajuns sa fie anexa vreunui stat? Vine Timmermans, domne, si daca vine ce se intampla? Asta e pozitia dumneavoastra de ghiocel, romanii s-au saturat de pozitia asta”, i-a spus Catalin Radulescu deputatului PNL Ionel Cupsa.

„Dumneavoastra stiu ca ati vinde totul din tara catre straini. Parteneriat inseamna parteneriat, nu sclavi si stapani. intr-un parteneriat inseamna ca trebuie sa ne respectam intre noi, nu e cineva sef. Un parteneriat inseamna ca daca Timmermans vine, trebuie sa asculte pozitia noastra, sa respecte Parlamentul Romaniei. Nu sa vina Timmermans…E un partener. Cand se duce in Franta sau Germania, ce face Timmermans? Unde coruptia e asa de mare…”, a mai adaugat deputatul PSD.

Ultimile din

Mergi la SUS