Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Oana Roman dezamăgită complet de prietenii apropiați. „Asta m-a durut! Tare! Dar mi-am învăţat lecţia”

in Monden de

Oana Roman trece printr-o serie de schimbări, atât fizice, cât si profesionale, iar succesul ei este foarte ușor observabil. De curând, vedeta și-a lansat propria colecție de rochii, iar prietenii care ar fi trebuit să o ajute și să o susțină în definitivarea proiectului, au lăsat-o la greu, așa cum a scris Oana pe rețelele de socializare.

Prietenul la nevoie se cunoaște? Ei bine, pentru Oana Roman, această zicală nu s-a potrivit, dat fiind faptul că atunci când se aștepta să fie sprijinită în finalizarea proiectului vestimentar, prietenii nu s-au arătat dornici să dea o mână de ajutor sau să fie prezenți la eveniment. Nu numai că nu i-au oferit ajutorul fizic, dar pare că prietenii vedete ai Oanei Roman nu și-au făcut prezența nici la evenimentul de lansare al colecției de rochii, proiect pe care vedeta l-a demarat în parteneriat cu esa shop.

Vedeta a publicat pe rețelele de socializare o serie de imaigni în care a fost model pentru rochiile sale, iar fanii au felicitat-o pentru atenția pe care a oferit-o detaliilor, mai ales că este o linie de rochii și pentru femeile cu forme, la prețuri decente.

„Am lansat colecţia de rochii. Au venit doar câţiva prieteni. Prea puţini faţă de cât m-am aşteptat. Au postat despre asta doar vreo trei sau patru persoane. Culmea, nu cele de la care mă aşteptam, pentru că şi eu le-am fost alături când au avut nevoie. Şi i-am promovat, ajutat şi sprijinit. Asa m-a durut, dar mi-am învăţat lecţia”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Ce spune Oana Roman despre noua colecție de rochii

”Am ales o parte din modele și le-am reinterpretat. Am pornit de la ideea de a-mi veni bine mie și femeilor care nu au măsurile 36-38. Din 29 noiembrie, colecția se va putea vedea în cadrul Bucharest Fashion Week. Rochiile sunt accesibile, prețurile pornesc de la 450 de lei și ajung până  la 1.400 de lei și sunt din materiale de calitate”, a declarat Oana Roman pentru Click!

Ultimile din

Mergi la SUS