Oamenii legii le recomandă celor care descoperă astfel de dispozitive să părăsească repede încăperea în care sunt montate şi să sune IMEDIAT la poliție.

in Diverse de

Acest dispozitiv se găsește şi în unele magazine online din România, la preţul de aproximativ 140 de lei. Oamenii legii le recomandă celor care descoperă astfel de dispozitive să părăsească repede încăperea în care sunt montate şi să sune IMEDIAT la poliție.

Motivul este unul care va stârni furia tuturor. In interiorul acestor banale cuiere s-ar ascunde camere video spion.

Astfel de cuiere au fost descoperite în mai multe restaurante din statul american Florida și în câtva baruri din Marea Britanie. În cele mai multe cazuri, patronii localurilor nu știau de existența lor și nici cine ar fi putut să le monteze.

Poliţia din statul american Florida le-a atras atenţia cetăţenilor să fie atenţi la toaletele publice pe care le folosesc deoarece s-au înmulţit cazurile în care sunt găsite camere video ascunse.

Din nefericire si mai grav este ca un asemenea cuier se mai găsește si prin cabinele de probă al unor magazine care vând îmbrăcăminte.

Clothes Hook Hidden Camera are inclus senzor de mişcare şi porneşte filmarea atunci când cineva se apropie. Aceste dispozitive sunt montate, în majoritatea cazurilor, în toaletele pentru femei din mall-uri, restaurante sau săli de fitness.

Camera are slot pentru card micro-SD cu capacitate maximă de 16 GB şi filmează în format AVI, rezoluţie de 720 х 480 pixeli, la 30 fps. Timpul de funcționare continuă este de aproximativ 90 de minute.Această cameră a fost descoperită prima dată în 2014 de către o studentă din Florida care a intrat într-o toaletă publică de pe o plajă. Citește mai multe pe go4it.ro