O vecină a suspectului a sunat de două ori la 112 înainte ca Alexandra să apeleze şi ea la 112. Poliţia i-ar fi transmis vecinei să stea liniştită

in ExtraNews de

O vecină din Caracal a lui Gheorghe Dincă, suspectul în cazul dispariţiei Alexandrei, a sunat la 112 de două ori, la ora 3, apoi la 5 dimineaţa în noaptea de 24 spre 25 iulie ca să raporteze o activitate suspectă în faţa porţii acestuia. Femeia a sunat cu câteva ore înainte ca fata dispărută, Alexandra Măceşanu, să sune şi ea la 112 în jurul orei 11, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Practic, Poliţia avea o posibilă locaţie suspectă chiar din dimineaţa zilei de joi, 25 iulie. Ea plecase de acasă din localitatea Dobrosloveni către Caracal.

Vecina a raportat că, în faţa porţii individului, erau două autoturisme parcate portbagaj în portbagaj. Le-a spus poliţiştilor că ea crede că are legătură cu cazul fetei dispărute. De precizat că, pe reţelele de socializare, oamenii din Caracal distribuiau fotografia fetei dispărute încă din seara zilei de miercuri, 24 iulie, scrie .

Primul apel al vecinei lui Dincă a fost la 3 dimineaţa. La 5, ea ar fi revenit să ceară informaţii, moment în care poliţistul de serviciu i-ar fi spus să stea linisţită. „Doamnă, culcaţi-vă liniştită. Sunt maşinile Poliţiei. Nu le mai păziţi, doamnă! Nu trebuie să staţi dumneavoastră trează ca să o găsim pe fata”, ar fi fost dialogul de la 112 dintre vecină şi poliţistul de serviciu. La ora 11, în aceeaşi zi, Alexandra a reuşit să sune la 112 de pe un telefon al criminalului. Anchetatorii au reuşit abia 19 ore mai târziu, la ora 6 dimineaţa, pe 26 iulie, să descindă în locuinţa suspectului. Era prea târziu, însă, pentru Alexandra, care este de negăsit şi se bănuieşte că ar fi fost violată, ucisă şi carbonizată de presupusul criminal.