Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

O ursoaică şi puiul ei au căzut într-o fosă septică neacoperită a unui restaurant din Sinaia. Ursoaica a încercat să îşi menţină puiul in viaţă ţinandu-l pe creştet

in ExtraNews de

O ursoaică şi puiul ei au căzut, sâmbătă, într-o fosă septică neacoperită a unui restaurant din staţiunea Sinaia. Ursoaica a reuşit să iasă, însă puiul a rămas blocat în fosă, autorităţile intervenind şi izolând zona pentru salvarea animalului. Şi puiul de urs a fost scos din fosă cu ajutorul unei scări metalice.

Puiul de urs căzut în fosa septică a unei unităţi turistice din Sinaia a fost salvat, animalul reuşind să iasă de acolo după ce pompierii au coborât o scară metalică. Când oamenii au ajuns la faţa locului, ursoaica, acoperită până la gât de dejecţii, încerca să îşi ţină puiul in viaţă ţinandu-l pe creştet. Femela a fost cea care a ieşit prima din fosă, transmit pompierii care au intervenit la faţa locului.
Reprezentanţii primăriei Sinaia anunţă că operatorul economic va fi amendat, deoarece fosa nu era deloc asigurată şi, practic, oricine ar fi putut să cadă acolo.
ŞTIREA INIŢIALĂ – Cele două animale au căzut în fosa neacoperită de la restaurantul Popas Alpin Cota 1400 Sinaia, anunţă reprezentanţii autorităţilor locale.
„Primarul oraşului, Vlad Oprea, a convocat echipa de intervenţie imediată care este în drum spre faţa locului. De asemenea, am solicitat jandarmeriei securizarea zonei pentru restricţionarea accesului curioşilor, pentru evitarea altor posibile situaţii de urgenţă şi pentru facilitarea accesului echipei de intervenţie”, informează Primăria Sinaia.
Reprezentaţii administraţiei locale precizează că ursoaica a reuşit să iasă singură din fosă, la scurt timp după ce a căzut.
Sursa: News.ro

Ultimile din

Mergi la SUS