Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

O stewardesa a salvat o adolescenta din gherele unui traficant de persoane! Iata cum a procedat

in Extern de

Pentru o adolescentă de 15 ani totul părea pierdut când s-a văzut prinsă într-un avion mergând spre ceea ce urmă să-i fie infern alături de cel ce o privase de libertate. Dar binele a apărut exact când avea cea mai mare nevoie, binele ei a fost Sheila Frederick, o stewardesă ce a observat că tânăra se afla în avion în companie unui bărbat prea bine îmbrăcat.

Sheila Frederick, în vârstă de 49 de ani, lucra în cadrul Alaska Airlines pentru zboruri din Seattle către San Francisco când a observat o fată în jurul vârstei de 14 – 15 ani, care părea speriată, relatează “Independent.uk.com”

,,Ceva din mine mi-a spus că nu este în regulă. El era bine îmbrăcat, în timp ce ea era îmbrăcată sărăcăcios.” a declarat femeia.

Când a încercat să discute cu cei doi pasageri, bărbatul a început să fie defensiv, iar fata nu se implica în conversaţie. Sheila spune că a lăsat intenţionat un bilet în toaleta avionului pe care tânăra l-a văzut şi în care i-a răspuns: ,,Am nevoie de ajutor”. Stewardesa a informat piloţii care au trimis mesajul către poliţia din San Francisco iar bărbatul a fost arestat la scurt timp după ce avionul a aterizat.

Sursa: a1.ro

Mergi la SUS