O profesoară de limba română a primit Golden Buzz-ul publicului la Românii au talent: „Eminescu să te judece“

in ExtraNews de

Profesoara de limba română care a primit Golden Buzz-ul la concursul „Publicul are talent“ a mers în următoarea etapă a show-ului „Românii au talent“ cu patru de „da“.

Tânăra profesoară Angela Bîtlan a urcat pe scena „Românii au talent“ după ce a participat la concursul „Publicul are talent“. Acolo a primit Golden Buzz şi a fost îndrumată să participe la „Românii au talent“.

Concurenta a cântat o piesă de la Beyonce şi a reuşit să meargă mai departe cu patru de „da“, fiind apreciată de membrii juriului.

„N-a fost rău, a fost binişor. Binişor zic pentru că ai ales o melodie destul de grea. E greu să cânţi Beyonce aşa din prima. Nu pare că ai studiat atât de mult cântecul, dar ai potential şi chiar ai putea să faci ceva“, i-a spus Andra.

„Nu sunt eu mare specialist în muzică, dar autenticitatea acestei emisiuni constă înprezenţa ta aici. Asta este un certificat că emisiunea se adresează amatorilor. Foarte bună initiative asta cu «Publicul are talent»“, a comentat şi Florin Călinescu. „Eminescu să te judece!“, i-a spus Mihai Petre la finalul jurizării.

„Consider că toate au un rost în viaţă. Am venit în public la «Românii au talent» şi s-a făcut un concurs, «Publicul are talent», am urcat pe scenă, am cântat şi am primit Golden Buzz-ul de la cei din online, am înţeles. Aşa că am ajuns în finală, dar la concursul «Publicul are talent» şi de acolo mi s-a propus să vin la concursul mare. Am stat puţin pe gânduri, dar apoi am spus că e o oportunitate şi de ce să o ratez“, a povestit Angela.

„De mică am făcut muzică şi la un moment dat am avut foarte multe dezamăgiri pe partea asta şi am renunţat şi uite că acum simt din nou emoţiile alea, că pot să transmit un mesaj prin voce şi îmi pare rău de anii pe care i-am ratat“, a mărturisit concurenta la ieşirea de pe scenă.

Angela a terminat Facultatea de Litere şi în prezent este profesoară de limba română. Mihai Petre a avut curiozitatea cum le spune elevilor că primesc nota patru cu „vocea ei suavă“. „Petre, ai fost foarte bun astăzi, dar se putea şi mai bine. Ia loc, te rog. Patru“, a exemplificat concurenta.