Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

„O poză cât 1.000 de glume proaste”. Vlad Voiculescu, despre imaginea devenită virală cu Olguța Vasilescu, la întâlnirea cu managerii de spitale

in ExtraNews de

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, a comentat o imagine devenită virală pe Facebook de la întâlnirea guvernului cu managerii de spitale, pe tema scăderilor salariale și a amenințărilor cu grevă a celor din sistemul de sănătate românesc.

O poză cât 1.000 de glume proaste cu veniturile personalului sanitar. Imaginea este grăitoare. – Șefii… in dreapta…

Publicată de Vlad Voiculescu pe 24 Aprilie 2018

„O poză cât 1.000 de glume proaste cu veniturile personalului sanitar.

Imaginea este grăitoare. 
– Șefii… în dreapta fotografiei (da, chiar domnul Vâlcov și doamna Sevil). 
– Poșeta… sub masă.
– Atitudinea… tot sub masă… vezi poziția doamnei Olguța!

Înțeleg că urma o întâlnire cu manageri de spitale la Palatul Victoria. Probabil le-au explicat cum să facă hocus-pocus cu bugetele…”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Luni, preşedintele Klaus Iohannis a subliniat că este treaba Guvernului să corecteze nemulţumirilor bugetarilor. „În public avem opinii foarte diferite. Eu atrag atenţia că lucrurile nu merg aşa cum trebuie şi avem practic în fiecare zi pichetări, mişcări sindicale, iar guvernanţii se fac că nu văd nimic şi repetă aşa mecanic că totul este în regulă. Lucrurile nu sunt în regulă, dar este treaba Guvernului să vadă unde sunt cauzele acestor nemulţumiri şi să le corecteze”, a spus Iohannis.

El a amintit de întâlnirea avută cu premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, pe tema salariilor din sistemul bugetar.

Ultimile din

Mergi la SUS