Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii în buticurile de cartier

in ExtraNews de

Un bărbat de 41 de ani a fost prins de polițiștii Secției 3 din Capitală după ce a înșelat mai mulți vânzători de la magazine mici, buticuri de cartier. Într-un timp scurt, escrocul a făcut 7.000 de lei, scrie dcnews.ro

Bărbatul a mers cu un text bine pus la punct la magazinele de cartier din București. Purta în brațe un bax de brichete, `cea mai bună marfă din țară`.

Părintele metodei de înșelăciune ”bricheta” păcălea angajații din magazine pe care reușea să-i înșele. Tactica era următoarea: punea baxul de brichete pe tejghea și până să aibă vânzătorul vreo reacție, bărbatul `vorbea` deja la telefon cu proprietarul magazinului.

”Da, v-am adus brichetele, sunt toate. Banii??? Așa cum ne-am înțeles, îi iau chiar acum de la angajații dumneavoastră…”, era monologul interpretat de escroc.

Totul era o păcăleală, dar vânzătorii din unele magazine din București s-au lăsat induși în eroare și au fost păcăliți de bărbat, dovadă stând și suma de bani obținută de acesta.

Bărbatul prins este Eugen Barbu, în vârstă de 41 de ani. Prin metoda aceasta de înșelăciune el a făcut într-un timp scurt 7.000 de lei.

Sursa: dcnew.ro

Ultimile din

Mergi la SUS