O mamă din Piteşti, amendată după ce a căutat haine în gunoaie pentru cei trei copii

in ExtraNews de

O femeie din Piteşti, mamă a trei copii, a fost amendată de Poliţia Locală, după ce a căutat haine în gunoaie pentru copii.

Totul s-a întâmplat pe 17 februarie, pe strada Carpenului din Piteşti, acolo unde femeia a fost văzută de un echipaj al Poliţiei Locale, în timp ce căuta prin gunoaie haine pentru cei trei copii.

Fără să stea pe gânduri, poliţiştii locali din Piteşti au decis că femeia trebuie pedepsită pentru fapta ei, motiv pentru care i-au întocmit un proces-verbal prin care au amendat-o cu 100 de lei.

„Susnumita a fost depistată în timp ce colecta deşeuri textile de la rampa de gunoi situată pe strada mai sus menţionată”, se arată în procesul-verbal întocmit de Poliţia Locală şi publicat pe reţelele de socializare de Sorina Bunescu, o femeie impresionată de povestea tristă a mamei cu trei copii.

Până să fie ‘prinsă’ de poliţişti, femeia reuşise să găsească, la gunoaie, două haine potrivite pentru copiii ei, dar şi o pereche de ghete nerupte.

Impresionaţi de povestea mamei cu trei copii, sute de oameni din Piteşti s-au oferit să o ajute cu bani pentru a plăti amenda.

Mai mult, oamenii au anunţat că vor ajuta familia şi cu haine sau mâncare pentru cei trei copii.