O mamă a cheltuit 1.000 de euro pe vacanţa de 4 zile la munte. Copil: “Mie nu mi-a plăcut”

in ExtraNews de

Se încheie vacanța elevilor, iar cei care și-au petrecut ultimele zile la munte au fost foarte încântați. Vremea frumoasă i-a ținut ore întregi pe pârtie la schi și snowboard, așa că au ce le povesti colegilor când se vor întoarce la școală.

La Sinaia ultima zi de vacanţă a fost perfectă: cer senin, 5 grade Celsius, zăpada de peste un metru grosime şi niciun pic de vânt. Această familie cu doi copii, din Titu, Dâmbovița, a venit la munte pentru două nopți. A plătit 1500 de lei.

Dacă şi-au dus copiii în parcurile de distracţie, părinţii au fost nevoiţi să suplimenteze bugetul. Cheltuieli mari au fost şi cu transportul pe cablu. Pe această mamă cu trei copii a costat-o vacanţa de 4 zile 1000 de euro, cu tot cu masa, cazare și pârtie.

„Am venit cu cei trei magnifici care tocmai și au pierdut cartelele”, spune mama. “Mie nu mi-a plăcut, mi-a super plăcut, mai vreau să mă dauuuu”, spune unul dintre copii.

În stațiunea Păltiniș, vacanța s-a încheiat cu un concurs de schi, la care au participat 100 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani. De competiţie au avut parte şi cei mici pasionaţi de snowboard.

De pe margine, părinţii au urmărit toate mişcările micilor concurenţi. Toate elementele concursului au fost adaptate astfel încât să se poată descurca şi cei mai mici participanţi. La Păltiniş o oră de instructaj costa 130 de lei, iar un ski pass, 85 de lei.