Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

O femeie a strâns peste 60.000 de dolari pentru un om fără adăpost care a ajutat-o cu 20 de dolari: „Sper să pot să fac mai mult pentru acest om, care a făcut tot ceea ce a fost posibil să mă ajute”

in Diverse de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

O tânără din statul New Jersey, care a primit un ajutor nesperat din partea unui om al străzii după ce a rămas fără benzină pe o autostradă în Philadelphia, a reuşit să strângă peste 60.000 de dolari pentru bunul ei samaritean, informează AP.

Kate McClure, în vârstă de 27 de ani, a demarat o campanie de finanţare pe site-ul Gofundme.com la începutul acestei luni, unde a povestit cum a rămas fără benzină pe autostrada I-95 şi un om fără adăpost, Johnny Bobbitt Jr., s-a deplasat câteva străzi bune pentru a-i cumpăra benzină cu ultimii săi bani, 20 de dolari.

McClure a declarat că nu a avut bani să-i plătească datoria acestuia în acel moment, dar că s-a întors în repetate rânduri pentru a-i oferi bani, haine şi mâncare. După câteva vizite, tânăra a decis să demareze o campanie de strângere de fonduri în speranţa asigurării unui acoperiş pentru americanul în vârstă de 34 de ani potrivit Adevarul.ro

„Sper să pot să fac mai mult pentru acest om, care a făcut tot ceea ce a fost posibil să mă ajute în acea zi”, a scris aceasta pe pagina campaniei demarate. „Cred cu tărie că Johnny are nevoie doar de o mică şansă de susţinere. Sper, cu ajutorul vostru, să i-o putem oferi”.

Donaţiile au venit val, depăşind cu mult suma propusă iniţial de 10,000$ pentru Bobbitt. Peste 2,000 de persoane au contribuit la această campanie, informează AP.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS