O bunica in varsta de 84 de ani a castigat la Loto 6 din 49: Am stat toata iarna in frig pentru a face economie

in ExtraNews
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Viaţa unei bătrâne din Târgu Jiu s-a schimbat radical după ce, duminică, a reuşit să câştige la Loto 300.000 de euro. Pensionara de 84 de ani a ghicit toate cele şase numere norocoase.

Ea spune că cea mai mare parte a câştigului o va da nepoţilor şi unei strănepoate, care muncesc în străinătate.

Femeia de 84 de ani a mers la agenţie aproape de închiderea programului. A jucat un bilet care costă mai puţin de 5 lei. A ales la întâmplare nişte numere, a mai luat un bilet la o altă tragere loto, după care a plecat acasă. Luni dimineaţă, bătrâna a realizat că are toate numerele norocoase, însă nu ştia ce sumă a câştigat până când nu a venit la agenţie.

A povestit că din pensia ei de 900 de lei şi-a crescut nepoţii şi o strănepoată. Acum, bătrâna îi vrea din nou aproape de ea, aşa că lor le va da cea mai mare parte a banilor. Femeia a mai câştigat până acum diverse sume de bani, dar niciodată mai mari de câteva sute de lei.

”Eu copii nu am avut, iar strănepoata mi-a renovat apartamentul. De aceea făceam economii. Urmăresc şi în piaţă, să cumpăr tot ce este mai ieftin, ca să îmi ajungă banii. Am intrat râzând în agenţie, apoi am plâns, au fost lacrimi de bucurie”, a spus Liliana pentru Mediafax.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...