Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Nunta cu surprize – cum să-ți faci invitații să se simtă speciali

in Diverse de

Nunta este un moment de bucurie atât pentru miri, cât și pentru prietenii și apropiații acestora, deci fiecare persoană care face parte din alaiul nunții trebuie să se simtă specială și în prag de sărbătoare. Așadar, după ce ai luat în considerare aspecte precum rochia, tortul, sala pentru eveniment și invitațiile, acordă puțin timp detaliilor care vor face nunta voastră memorabilă pentru cei apropiați. Desigur, pornește de la ideea sănătoasă că nu vei reuși să mulțumești pe toată lumea și contează ca voi să vă simțiți bine în primul rând, însă momente frumoase se pot crea din orice și este bine să rămâi deschisă la opțiuni.

Iată patru detalii cu care să-ți surprinzi invitații la nuntă:

  • Organizează jocuri

Chiar dacă nu toți invitații vor fi adepții jocurilor, poți încerca să organizezi unele care să fie tentante chiar și pentru spectatorii care vor rămâne pe scaune. Fie alegi o mică vânătoare de comori în locul în care se desfășoară nunta, urmând ca premiul să îl alegeți voi, fie un quiz care să aibă și întrebări legate de viața voastră personală sau, pur și simplu, un moment de dans sincron pe o piesă cunoscută. Opțiuni există suficiente, trebuie doar să găsești ceva care se potrivește tipologiei de invitați pe care o ai și, eventual, un organizator de evenimente care știe cum să gestioneze o mulțime de oameni.

  • Alocă spațiu zonelor de relaxare

Chiar dacă momentele bune la o nuntă pot avea loc indiferent de locație dacă oamenii sunt într-o stare de petrecere, este util să organizezi niște colțișoare speciale pentru invitați. Nu îi așeza, pur și simplu, într-o sală ticsită de mese și cu un simplu ring de dans. În schimb, dacă spațiul îți permite, organizează un bar mobil afară, un loc pentru un foc de tabără, un altul pentru fotografii numai bune de pus pe Instagram și chiar o zonă de relaxare cu hamace și bean bags, pentru a renunța la formalități după primele ore la eveniment.

  • Ceva dulce

Pe lângă atenția la aspecte precum alergii sau cazuri în care parte din invitați sunt vegetarieni sau vegani, poți organiza o mulțime de surprize dulci pentru ei. Fie optezi pentru clasicul candy bar pentru nuntă, dar pe care să-l faci să arate special așa cum propun și specialiștii de la Mayore.ro, fie alegi să pui și un stand pentru vată pe băț, gogoși sau chiar o fântână de ciocolată în mărime naturală. Ceva dulce nu e niciodată în plus, în special când vine vorba de petrecere, așadar lasă-ți papilele gustative să dicteze zonele dulci ale nunții.

  • Schimbă puțin scenariile clasice

Aruncarea buchetului și dansul mirilor sunt unele dintre momentele cheie ale evenimentului. Ce ar fi, însă, să le faci mai puțin previzibile pentru a-ți surprinde invitații? Atunci când arunci buchetul, invită într-un moment separat persoanele căsătorite de mai mult timp în locul celor necăsătorite. Astfel, vei crea un moment emoționant pentru cuplurile dragi din viața ta. Pentru dansul mirilor, alegeți ceva mai nonconformist pe lângă simplul vals. Totuși, evitați alegerea unei coregrafii mult prea complexe pentru nivelul vostru, pentru a nu întâmpina un accident pe ringul de dans, cum a pățit acest cuplu. Eventual alegeți piesa voastră preferată sau o piesă pe care să puteți dansa într-un stil mai apropiat vouă.

Tradițiile nu trebuie să fie fixe. Uneori, o notă de personalitate se va transforma într-un moment memorabil. Ia în considerare stilul de distracție potrivit pentru invitații voștri, împreună cu aspectele care ar putea fi unice pentru ei și vei găsi, cu siguranță, portițe prin care să-i surprinzi. 

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS